BusinessWeek - Facebook Sells Your Friends

BusinessWeek - Facebook Sells Your FriendsBusinessWeek deschide editia de saptamana aceasta cu un articol despre cum si-ar putea folosi Facebook baza de 550 milioane de utilizatori pentru a construi cel mai mare gigant in publicitate. Cu exceptia Google, evident.

The Economist - The World's Lungs

The Economist - The World's LungsThe World’s Lungs” este materialul cu care The Economist isi deschide editia. Padurile au inca sanse sa ne supravietuiasca, in conditiile in care rata defrisarii a scazut considerabil in ultimii ani; insa va trebui sa ne miscam mai repede.

Time - How the First Nine Months Shape the Rest of Your Life

Time - How the First Nine Months Shape the Rest of Your LifeCum ne va fi influentata viata de primele noua luni, se intreaba revista Time. Nutritia, poluarea, infectiile, starea psihica a mamei sunt factori care influenteaza fetusul, copilul, iar apoi adultul, sustine articolul din Time.

New Yorker - The Breakfast Plate

New Yorker - The Breakfast PlateCoperta revistei New Yorker contine un desen de David Hockney, intitulat intitulat “The Breakfast Plate”. Din cuprinsul revistei se remarca un material despre Dalai Lama si viitorul Tibetului.

Bloomberg Markets - Bernanke Empowered.

Bloomberg Markets - Bernanke Empowered.Revista Bloomberg Markets este deschisa de un articol despre Ben Bernanke, presedintele Rezervei Federale a SUA (Fed): Bernanke Empowered.

Articolul prezinta opiniile mai multor analisti cu privire la deciziile de politica monetara ale Fed, dar si comentariile legate de masurile de sprijinire luate de conducerea bancii centrale de la inceputul crizei financiare.

Vanity Fair - Lindsay Lohan

Vanity Fair - Lindsay LohanEditia de octombrie a revistei americane Vanity Fair o are pe coperta pe actrita Lindsay Lohan, cu un subtitlu sugestiv: "What went so wrong... and how she can right herself". Editia de luna aceasta detine mai multe articole pe teme de business: de la un superb reportaj scris de Michael Lewis despre situatia din Grecia, pana la un profil al "geniului discret al Facebook" sau un material care pune in oglinda doi rivali: Rupert Murdoch cu al lui WSJ si Arthur Sulzberger, presedintele New York Times Company.

Tot in aceasta editie gasiti lista The Vanity Fair 100, a celor mai influente personalitati.Pe locul intai: Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.