Gandul: Omorul, noua materie din scolile romanesti

Gandul: Omorul, noua materie din scolile romanestiCotidianul Gandul scrie, pe prima pagina, despre crima de la Craiova. "Doi elevi de liceu din Craiova au fost injunghiati, ieri, la cateva sute de metri distanta de scoala in care invatau".

"Basescu a refuzat sa promulge Legea pensiilor din dragoste subita pentru femei", titreaza publicatia, intr-un material despre cum seful statului s-a razgandit si cere acum scaderea varstei de pensionare pentru femei la 63 de ani.

Tot pe aceeasi pagina, citim si "Cum s-au descurcat politistii in operatiunea «Arestati dobanzile!»" - un articol despre renegocierea conditiilor de creditare pentru politisti.

EvZ: Elevul injunghiat era preocupat de soarta detinutilor

EvZ: Elevul injunghiat era preocupat de soarta detinutilorEvenimentul Zilei scrie pe prima pagina despre crima de poarta liceului - un elev craiovean a fost omorat de un fost coleg.

"Un milion de copii cu tulburari mintale, in lupta cu sistemul" - un articol despre accesul ingreunat la tratamentele de specialitate.

Tot de pe prima pagina a ziarului aflam ca "Basescu sparge careul suspendarii" prin retrimiterea la Parlament a Legii pensiilor.


Romania libera: Folositi banii Europei si integrati-va romii!

Romania libera: Folositi banii Europei si integrati-va romii!Romania libera publica pe prima pagina un interviu cu Henri Paul, ambasadorul Frantei la Bucuresti. "Romania nu are suficiente programe de integrare a romilor, in pofida unor sume consistente alocate de UE. Franta respinge acuzatiile de discriminare si ne ofera asistenta".

Tot de pe prima pagina aflam ca SUA au lansat un mesaj antimoguli, precum si informatii despre vreme.

In sfarsit, un Nobel pentru Mario Vargas Llosa, mai scrie Rl.

Financiarul: De ce santajeaza Ioan Niculae?

Financiarul: De ce santajeaza Ioan Niculae?Cotidianul economic scrie astazi ca Ioan Niculae, proprietarul InterAgro, ameninta cu inchiderea combinatelor daca statul nu-i mai da gaze ieftine. "Nu este prima astfel de amenintare la care recurge afaceristul. Obtine profit si din exportul, la pretul pietei, a 90% din ingrasamintele chimice subventionate".

Tot pe prima pagina citim ca presedintele Basescu a respins Legea pensiilor. "Problemele raman nerezolvate", concluzioneaza jurnalistii de la Financiarul.

"Sute de mii de joburi sunt disponibile la targurile de munca din Europa" anunta Financiarul, intr-un articol despre cum poti aplica pentru o slujba in strainatate.


Adevarul: Ungaria-Romania, scor 1-1 la dezastre

Adevarul: Ungaria-Romania, scor 1-1 la dezastreAdevarul scrie, pe prima pagina, despre accidentul ecologic de la Veszprem, care este mai grav decat cel de la Baia Mare, din 2000. "Autoritatile de la Bucuresti sunt lipsite total de reactie, in timp ce, in anul 2000, maghiarii ne-au reclamat la ONU".

"Traian Basescu, lacrimi si hohote de ras in ziua cea mai grea" - un fotoreportaj despre ziua in care presedintele statului a aflat de moartea mamei sale, in timp ce se afla la Bruxelles, alaturi de Angela Merkel si Nicolas Sarkozy.

Neagu Djuvara: "Vom fi minoritari in tara noastra" - un interviu cu marele istoric.