Financiarul

FinanciarulCurtea de Apel a decis la sfarsitul saptamanii trecute sa mentina drepturile banesti pentru pensionarii din Justitie, Armata si Politie.

Financiarul scrie despre procesul de recalculare al pensiilor speciale, care se afla pe cale sa devina cel mai costisitor esec al guvernului Boc.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiVicepresedintele PDL Valeriu Stoica face un apel la refacerea Aliantei D.A., avertizand PNL ca PSD nu urmareste decat dezbinarea dreptei. "Iliescu spune clar ca PSD trebuie sa impiedice unitatea dreptei. Intrebarea mea este: ce va face PSD dupa ce, cu ajutorul PNL (...), va reusi sa invinga PDL?", se intreaba, retoric, Stoica, intr-un interviu acordat Evenimentului zilei.

Adevarul

Adevarul"Bugetarii protesteaza, bugetarii fac miting, bugetarii fac greva, bugetarii cer demisii. Aceasta este retorica dominanta a ultimelor luni, poate si a celor viitoare. Exista insa si altfel de bugetari. In pofida crizei care i-a lovit crunt, nu protesteaza, nu ameninta, nu bocesc, nu asteapta <<sa li se dea>>. Sunt bugetarii care si-au luat viata in propriile maini, marcand o noua abordare a ideii de munca."

Adevarul face o analiza despre bugetarii care nu isi plang de mila.

Curierul national

Curierul nationalPotrivit presedintelui Asociatiei ALMA-RO, Adrian Badila, programul de reabilitare termica a cladirilor din Romania a inceput inca din 2002, insa efectele s-au resimitit mult mai tarziu, drept dovada fiind si faptul ca din 2002 pana in 2008, cand a fost modificata legea, au fost reabilitate termic doar 20 de blocuri in toata tara.

In 2009 s-au reabilitat ceva mai multe cladiri, insa in 2010 fondurile de la buget au fost reduse, arata Curierul national.