Romania libera

Romania libera"Unde e adevarul in razboiul stimulentelor", scrie Romania libera pe prima pagina.

Mii de angajati ai Ministerului de Finante au intrerupt ieri activitatea din cauza taierii stimulentelor. Pana acum doua luni, bonusurile primite de functionari le-au rotunjit veniturile, in unele cazuri, pana la de trei ori salariul de baza.

Curierul National

Curierul National“Protectia Consumatorilor continua razboiul cu bancile”, titreaza Curierul National.

Conversia ratelor se va face la cursul de schimb al BNR. Ordonanta creditelor a trecut cu modificari de Comisia pentru industrii si servicii. La 27 octombrie va fi supusa dezbaterii de Comisia de buget, finante, banci.

Adevarul

Adevarul“Interceptari din dosarul ALRO - Chirieac catre Cocos: Banditule, mic si frumos, ce faci, mai borfasule simpatic?”, scrie Adevarul pe prima pagina.

Adevarul.ro a intrat in posesia unor interceptari telefonice savuroase intre jurnalistul Bogdan Chirieac si omul de afaceri Dorin Cocos, sotul ministrului Turismului, Elena Udrea. Cei doi au fost interceptati in dosarul privatizarii Alro.

Evenimentul zilei

Evenimentul zileiNuredin catre politisti: "Eu sunt aerul vostru", titreaza Evenimentul zilei.

Liderii clanului "Beinur" detineau controlul nu doar asupra mediului de afaceri de pe litoral, ci si asupra celor care ar fi trebuit sa aplice legea, sustin anchetatorii care au cerut arestarea acestora.


Financiarul

FinanciarulMugur Isarescu: Contributiile sociale enorme descurajeaza munca si pun pensiile in pericol, titreaza Financiarul.

Cea mai mare capcana in care a cazut Romania este impozitarea excesiva a angajatilor si a angajatorilor, sustine guvernatorul BNR. Rezultatul: contribuabilii au fugit de plata obligatiilor, iar veniturile bugetului au scazut.