Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera scrie pe prima sa pagina despre a doua gafa de 1 miliard euro in conditiile in care parlamentarii au votat reducerea TVA pentru alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor pana la 2.000 lei. Parlamentul repeta intocmai modelul de acum doi ani, cand decizia unanima de majorare a salariilor profesorilor cu 50% a dat tonul haosului financiar.


Financiarul

FinanciarulFinanciarul titreaza pe prima pagina ca puterea a votat neimpozitarea pensiilor si reducerea TVA, sabotandu-si propriul guvern. Deputatii Pu­terii si-au dat seama abia a doua zi ce legi au votat. Si pentru ca situatia sa fie de-a drep­tul ridicola, printre parlamentarii care au apro­bat cele doua acte normative s-au aflat si sapte dintre ministrii Cabinetului Boc, in­clusiv cei de la Finante si Munca.

Curierul National

Curierul NationalPatronatele nu sustine reducerea TVA la 5%, scrie Curierul National pe prima pagina. ACPR sustine ca masurile sunt unele opuliste care vor adanci bugetul statului, in urma carora tot populatia va suferi. Alianta propune Guvernului reducerea TVA la 5% la produsele agricole care va aduce 1miliard de euro la buget.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei anunta pe prima pagina un articol despre Cum se fura din casele romanilor. Criza economica ale carei efecte se simt inca de anul trecut, dar si cea sociala au facut ca numarul furturilor, in special al celor din locuinte, sedii de firme sau institutii sa creasca in primele luni ale acestui an, fata de perioada similara a anului trecut.

Adevarul

AdevarulAdevarul scrie despre prima o premiera medicala la Cluj. Kovacs Janos, de 41 de ani, din Covasna, a suferit azi un transplant de rinichi, dupa ce in 2004 a primit o inima noua. Operatia realizata de medicii Institutului Clinic de Urologie din Cluj reprezinta o premiera in Europa de Est.