Romania Libera:

Romania Libera:Cotidianul Romania Libera se intreaba pe prima pagina Cum a ajuns Cornu sa aiba sala de sport de 4.000.000 euro. Doua firme de partid, una PDL si cealalta PSD, au construit in comuna Cornu una dintre cele mai moderne sali de sport din Romania. In mod paradoxal, sala sateasca este cu 20% mai scumpa decat sora sa geamana, sala olimpica de la Izvorani.

De aproximativ doua saptamani, cei 270 de elevi ai scolii generale din comuna Cornu (Prahova) au sansa sa faca orele de educatie fizica intr-o sala de sport de cinci stele.

Adevarul: IPS Teodosie a pangarit sangele Domnului

Adevarul: IPS Teodosie a pangarit sangele DomnuluiCotidianul Adevarul titreaza pe prima pagina: IPS Teodosie a pangarit sangele Domnului.

Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a obtinut de la Guvern ferma Nazarcea in 2002.

In 2002, Arhiepiscopia Tomisului, pastorita de Inalt Preasfintitul Teodosie, a primit de la Guvernul Nastase ferma de la Nazarcea: 350 de hectare de vita-de-vie si pomi fructiferi. Pentru a intra in posesia fermei Nazarcea, reprezentantii Bisericii au promis ca vor ridica mai multe asezaminte sociale. Dupa opt ani nu au ridicat nimic. Doar au distrus.

Financiarul: Guvernul aproba o Lege a salarizarii incomplete.

Financiarul: Guvernul aproba o Lege a salarizarii incomplete.Ziarul Financiarul scrie ca multe negocieri au fost inutile astfel ca, guvernul aproba o Lege a salarizarii incomplete. Anul viitor vor fi majorari salariale de pana la 15%, pornind de la nivelul de acum al veniturilor, iar noua grila va fi aplicata din 2012, din motive de austeritate

Nivelul salariului minim brut pe economie este elementul-cheie in Legea unica a salarizarii. Guvernul nu a reusit sa ajunga la un acord cu patronatele si sindicatele in privinta acestui punct, prin urmare Cabinetul Boc a decis sa renunte la dialogul social.

Evenimentul Zilei: Razboi fara mila la varful politiei

Evenimentul Zilei: Razboi fara mila la varful politieiCotidianul Evenimentul Zilei deschide editia de azi cu articolul Razboi fara mila la varful politiei.

In conflictul dintre chestorii Fatuloiu si Toba, primul a ales sa-si faca publice resentimentele si sa ceara demiterea "rivalului".

Conflictul dintre cei mai puternici politisti ai momentului chestorul Dan Valentin Fatuloiu, secretar de stat si sef al Departamentului de Ordine Publica al Internelor, si chestorul Petre Toba, seful Politiei Romane - e unul vechi si tine de orgolii.

Gandul: Guvernul infiinteaza Politia Fiscala

Gandul: Guvernul infiinteaza Politia FiscalaDin cotidianul Gandul aflam ca Guvernul infiinteaza Politia Fiscala. Cum te cauta inspectorul ca sa te intrebe de unde au cash.

Incepand cu 1 ianuarie 2011, orice persoana fizica "cu un nivel de trai mult peste veniturile pe care le declara" va fi controlata de Fisc, a declarat pentru gandul presedintele ANAF, Sorin Blejnar. El a recunoscut ca nu stie inca cu exactitate cum vor fi selectate persoanele fizice care urmeaza sa fie controlate