Financiarul: Cum arata Romania de ziua ei

Financiarul: Cum arata Romania de ziua eiCotidianul Financiarul face astazi o analiza a Romaniei la 21 de ani dupa Revolutie. "Eroii au fost uitati, mare parte a populatiei traieste la limita subzistentei, iar statul nu are prea multe lucruri cu care sa se laude, nici dupa 21 de la Revolutie. Economia romaneasca a ramas in recesiune, singura din UE, cu exceptia Greciei".

Un alt subiect de prima pagina este legat de esecul masurile anticriza. "Discursul politic pare sa fie mai important decat realitatile aratate de statistici. Programul Prima casa, un proiect partial esuat".

"Mugur Isarescu: Fondurile UE, inaccesibile din cauza indolentei si a incompetentei". In 2010, gradul de absorbtie va fi sub cel din 2009, mai scriu jurnalistii de la Financiarul.

Adevarul: Nici catusele nu-i mai sperie pe magistratii corupti

Adevarul: Nici catusele nu-i mai sperie pe magistratii corupti"In ciuda ofensivei DNA in urma careia nu mai putin de noua procurori si judecatori au ajuns dupa gratii, in ultimul an, pentru mita, magistratii continua sa intre in jocuri murdare", scrie Adevarul pe prima pagina astazi.

Tot aici aflam despre interviul realizat de Adevarul cu ambasadorul britanic: "Aveti probleme cu justitia si cu banul public".

In paginile cotidianului aflam amanunte despre meciul FC Barcelona-Real Madrid si citim editorialul lui Andrei Plesu: "Ura ca mod de viata".

Gazeta Sporturilor: Confesiune surprinzatoare a lui Mircea Lucescu

Gazeta Sporturilor: Confesiune surprinzatoare a lui Mircea LucescuGazeta a pornit de la declaratia lui Sir Alex Ferguson, 69 de ani, potrivit careia este prea batran pentru a se retrage si l-a rugat pe Mircea Lucescu sa isi adauge propria intelegere a fotbalului.

Andone: "Suporterii au fost rar aproape de noi. Daca mai pierdem in 2010, ne luam gandul de la titlu", mai scrie GSP.




ProSport: Sorin Cartu iese in public pentru prima oara dupa gestul care a uimit Europa fotbalistica

ProSport: Sorin Cartu iese in public pentru prima oara dupa gestul care a uimit Europa fotbalistica"Sorin Cartu, fostul antrenor al CFR-ului va fi invitatul patronului stelist", scrie ProSport pe prima pagina.

Tot aici citim despre Steve McDowell, neozeelandezul care spune "Da, Romania!". "Selectionerul nationalei de rugby si-a adus familia la Bucuresti si e impresionat de tara noastra".

"Barca, cea mai buna echipa din toate timpurile" mai tireaza cotidianul sportiv. "Gica Popescu nu are nicio indoiala: formatia al carei capitan a fost a atins apogeul in fotbal".