Adevarul: "Tatal lui Banel Nicolita munceste cu ziua la tigani"

Adevarul: "Tatal lui Banel Nicolita munceste cu ziua la tigani"Cotidianul Adevarul publica pe prima pagina un articol din care aflam ca Tatal lui Banel Nicolita munceste cu ziua la tigani.

Marian Nicolita joaca saptamanal la Loto 6/49 in speranta ca va castiga si isi va putea cumpara o casa, pentru a nu mai sta „pe drumuri“.

Marian Nicolita munceste cu ziua si doarme in casa celor carora le slugareste. La Faurei (judetul Braila) familia sa asteapta sa se mute in vila. Tatal lui Banel Nicolita povesteste, resemnat, cum nu mai este acceptat de familie. Spune ca nici Banel nu mai vrea sa stie de el si ca l-a gonit de la stadion cand s-a dus sa-l vada.

Evenimentul Zilei: "Planul diabolic pus la cale de Steaua si Dinamo"

Evenimentul Zilei: "Planul diabolic pus la cale de Steaua si Dinamo"De pe prima pagina a cotidianului Evenimentul zilei aflam despre Planul diabolic pus la cale de Steaua si Dinamo.

Fortele Capitalei fac totul pentru a opri ascensiunea provinciei. Ultima manevra a fost incurajarea celor de la Unirea Urziceni de a se retrage din campionat.
Actualul clasament al Ligii I la fotbal ii umple de ciuda pe oficialii formatiilor Steaua si Dinamo, grupari care trag nadejde ca, macar de aceasta data, vor prinde locurile de Liga Campionilor si se vor umple de glorie, dar mai ales de bani.

Romania Libera: "Exista si romani care sustin autonomia Transilvaniei"

Romania Libera: "Exista si romani care sustin autonomia Transilvaniei"In Romania Libera citim astazi un interviu cu Laszlo Tökes, vicepresedinte al Parlamentului European, care sustine ca "Exista si romani care sustin autonomia Transilvaniei".


"UDMR s-a degradat pe masura ce a trecut timpul, a devenit oportunista si a uitat de programul politic: autonomia maghiarilor, autodeterminarea comunitatii maghiare, drepturile colective."

Laszlo Tökes considera ca liderii UDMR s-au acomodat cu puterea din „oportunism" si au uitat de programul lor politic, de aceea militeaza pentru pluralism politic in randul comunitatii maghiare. Retragerea lui Marko Bela din fruntea UDMR nu este, din punctul sau de vedere, un pas spre reformarea acestei formatiuni politice.

Gandul: "Goana dupa masa de sarbatori. Cata mancare arunca la gunoi un roman"

Gandul: "Goana dupa masa de sarbatori. Cata mancare arunca la gunoi un roman"Cotidianul Gandul scrie astazi despre "Goana dupa masa de sarbatori. Cata mancare arunca la gunoi un roman" si ofera cinci sfaturi ca sa nu risipiti banii la gunoi.

Sute de romani iau cu asalt marile magazine cuprinsi de febra cumparaturilor. Cadourile si mancarea raman pretextul invaziei in supermarketuri, chiar si intr-un an in care bugetul mediu de cheltuieli pentru Sarbatori al unei familii de romani este de 1.052 de lei, comparativ cu 1.523 de lei, in 2009 , potrivit unui studiu Mednet.

"Reducerea bugetului destinat alimentelor pentru Craciun si Revelion se va face prin renuntarea totala la anumite produse cum ar fi bauturile alcoolice - 34,2% nu vor mai cumpara deloc -, achizitionarea intr-o cantitate mai mica de bauturi racoritoare, carne, bauturi alcoolice, legume/fructe si produse traditionale", spun reprezentantii Mednet.

Financiarul: "Energia ieftina de la Hidroelectrica, pe mana unui `specialist` in afaceri cu statul"

Financiarul: "Energia ieftina de la Hidroelectrica, pe mana unui `specialist` in afaceri cu statul"Cotidianul de business Financiarul publica astazi articolul "Energia ieftina de la Hidroelectrica, pe mana unui `specialist` in afaceri cu statul", de unde aflam ca, ministrul Ion Ariton l-a inlaturat pe pesedistul Mihai David de la sefia producatorului de energie si l-a numit pe omul sau de incredere, Constantin Trihenea.

Ministrul Ion Ariton si-a promovat consilierul de o saptamana, Con¬stan¬tin Trihenea, ca sa isi puna sem¬natura pe contractele cu „ba¬ietii destepti” din energie. Ambii provin din Sibiu, prieteni buni si parteneri de afaceri cu patronul Carpatica si Atlassib, Ilie Carabulea. Toti acestia sunt insa protejati sau inventati de un batran simpatic, „Don Corleone”, care controleaza tot ce misca in orasul din Ardeal.