Adevarul

AdevarulFiul omului de afaceri Ion Tiriac solicita daune materiale si morale, intrucat ar fi fost hartuit de procurori, in 2004, in urma scandalului „Cocaina pentru VIP-uri". Ion Alexandru Tiriac, fiul lui Ion Tiriac, cere statului roman aproximativ 1.300.000 de euro, scrie Adevarul.

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiUn client al politistilor bucuresteni retinuti ieri a fost un ofiter sub acoperire care le-a dat mita 400 de euro, de doua ori mai mult decat "tariful" perceput de colegi de-ai lor anul trecut, titreaza Evenimentul Zilei.

Romania Libera

Romania LiberaReparatiile la calea ferata Bucuresti-Constanta, incepute in 2006, sunt deja in al doilea an de intarziere, iar drumul cu trenul dureaza minim patru ore. Autostrada Cernavoda-Constanta este deja in intarziere si ii lipsesc certificate de urbanism, scrie Romania Libera.

Curierul National

Curierul NationalRata somajului la nivel national a fost in luna decembrie de 6,87%, fata de 6,95%, in noiembrie, fiind inregistrati 626.960 de someri, a anuntat presedintele Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM), Silviu Bian, anunta Curierul National pe prima pagina.

Financiarul

FinanciarulCele mai mari 10 companii locale, afla­te in proprietatea statului si care in­registreaza rezultate financiare negative, totalizeaza pierderi care se ridica la 75% din PIB, in timp ce arieratele acestora reprezinta 3% din PIB, se arata in cel de-al saselea raport al Fondului Monetar In­ternational (FMI) cu privire la situatia economica din Romania, potrivit Financiarul.