Adevarul

AdevarulCoruptii nostri sunt mai buni. Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a votat impotriva cererii DNA de arestare a deputatului Dan Pasat. Seful Comisiei, Daniel Buda (PDL), a anulat abtinerile ca sa salveze onoarea partidului, scrie Adevarul pe prima pagina. In favoarea cererii DNA de arestare preventiva au votat 10 deputati, din 22 prezenti, opt au fost impotriva, iar patru s-au abtinut. Cele patru abtineri au fost insa declarate nule.

Financiarul

FinanciarulMicrointreprinderile care anul trecut au platit impozit pe profit de 16% pot reveni la sistemul de impozitare cu 3% a venitului in 2011, au declarat re­prezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), potrivit Financiarul. Dupa publicarea normelor privind impozitul pe venitul microintreprinderilor, in Codul Fiscal, au aparut, insa, si neclaritati.

Curierul National

Curierul NationalPiata locuintelor de lux a fost printre cele mai afectate de criza, iar preturile cerute pentru imobilele din aceasta categorie s-au prabusit cu pana la 60% fata de perioada de boom, la care se mai adauga un discount de 10-15% in rarele cazuri cand se realizeaza o tranzactie, titreaza Curierul National pe prima pagina.

Romania Libera

Romania LiberaBivolaru revine spectaculos, titreaza Romania Libera pe prima pagina. Dupa trei ani de puscarie, fostul deputat PDSR, pentru integritatea caruia Adrian Nastase a garantat mergand la Parchet, face afaceri cu carburanti din spatele unor firme off-shore. Operatiunile sunt insa investigate de procurori.