Locul 5: GarantiBank - DAE 11,36%

Locul 5: GarantiBank - DAE 11,36%Pe locul 5 in topul celor mai ieftine credite auto in valoare de 12.800 de euro pentru achizitionarea unui Duster, in functie de nivelul DAE (Dobanda Anuala Efectiva), se afla oferta turcilor de la GarantiBank Romania, potrivit portalului financiar Finzoom.ro.

Pentru un credit in valoare de 12.800 de euro pe o perioada de 5 ani, sucursala locala a grupului bancar Garanti percepe o dobanda anuala efectiva de 11,36%. Pentru rambursarile anticipate banca percepe un comision de 2%.

Banca mai solicita clientilor si un avans minim de 10% din valoarea autoturismului.

GarantiBank Romania accepta un grad maxim de indatorare de 70%, iar clientul poate aduce ca si codebitori cel mult 2 rude de gradul I.

Vezi cat costa modelul Dacia Duster. Cum vi se pare?

Locul 4: OTP Bank - DAE 11,05%

Locul 4: OTP Bank - DAE 11,05%Un imprumut de 12.800 de euro pe o perioada tot de 5 ani poate fi obtinut si de la ungurii de la OTP Bank Romania, nivelul dobanzii anuale efective percepute de banca fiind de 11,05%.

In schimb, gradul maxim de indatorare acceptat de OTP Bank Romania variaza intre 25% si 55% in functie de bonitatea clientului.

Avansul minim solicitat de banca este de 20% din valoarea masinii ce se doreste a fi achizitionata.

OTP Bank percepe un comision de acordare de 3% din valoarea creditului (costul acestuia fiind inclus in nivelul DAE), iar in cazul rambursarilor anticipate mai incaseaza un comision de 2,5%.

Locul 3: CEC Bank - DAE 9,67%

Locul 3: CEC Bank - DAE 9,67%CEC Bank percepe, in prezent, o dobanda anuala efectiva de 9,67% pentru un credit auto de 12.800 de euro pe 5 ani.

Clientii care opteaza pentru aceasta varianta de finantare trebuie sa vina si cu un avans de minim 25% din valoarea masinii (pretul unui Duster cu o varianta medie de echipare fiind de 12.800 de euro).

CEC Bank accepta un grad de indatoare ce variaza intre 46% si maxim 70%, in functie de capacitatea de rambursare a clientului.

Pentru rambursarile anticipate banca percepe un comision de 3,5%, iar comisionul de intarziere la plata este de 5%.

Locul 2: MKB Romexterra Bank - DAE 8,96%

Locul 2: MKB Romexterra Bank - DAE 8,96%MKB Romexterra Bank are in oferta un credit au la care nivelul DAE este de 8,96% pentru achizitionarea unei masini in valoare de 12.800 de euro, cu un avans de 15%.

Banca accepta un grad maxim de indatorare ce variaza intre 45% si 60% in functie de categoria de risc in care este incadrat clientul.

MKB percepe un comision de acordare de 2% din valoarea initiala a imprumutului, iar in cazul rambursarilor anticipate comisionul incasat de banca este de 1%.

Locul 1: ATEbank - DAE 8,91%

Locul 1: ATEbank - DAE 8,91%Cel mai bun credit auto pentru achizitonarea unui Duster se afla in oferta grecilor de la ATEbank.

Dobanda anuala efectiva perceputa de ATEbank este de 8,91%, fiind cea mai redusa, potrivit portalului Finzoom, iar banca mai solicita si un avans minim de 15% din valarea autoturismului ce se doreste a fi achizitionat.

ATEbank accepta un grad maxim de indatorare de 60% si cel mult un codebitor, care poate fi sotul sau sotia clientului sau alt membru al familiei.

Banca percepe un comision de acordare de 2,5% din valoarea creditului (nivelul acestuia fiind inclus in DAE), iar in cazul rambursarilor anticipate mai solicita un comision de 2%.