Ce poti cumpara cu peste 20 euro/mp

Ce poti cumpara cu peste 20 euro/mpIn centrul localitatii Breaza, in judetul Pahova, o parcela de teren cu o suprafata de 1.333 mp, un front stradal de 27 m, toate utilitatile si acces la drum pietruit are un pret de vanzare de 30 euro/mp, potrivit portalului imobiliare.ro.

„In primele zece luni ale anului, cea mai mare scadere a pretului de strigare a avut loc in judetul Timis, - 66%, urmat de judetele Iasi, -54% si Cluj -50%. In localitatile din judetul Brasov, pretul solicitat pentru terenuri a scazut cu aproape 33%, in timp ce in judetul Constanta, scaderea inregistrata a fost de 30%”, explica reprezentantii imobiliare.ro.

In localitatea brasoveana Moeciu de Sus, pentru 25 eurp/mp este scos la vanzare un teren cu o suprafata de 3.500 mp, cu un front stradal de 50 metri. „Situat la 100 metri de sosea asfaltata, terenul este ideal pentru constructia unei pensiuni sau a unei case de vacanta”, se arata in anuntul postat pe portalul imobiliar.

Tot in judetul Brasov si tot la pretul de 25 euro/mp, dar in statiunea Bran, este scos la vanzare un teren cu o suprafata de 2.000 mp. Terenul are un front stradal de 60 metri si poate fi parcelabil in doua loturi, avand in plus toate utilitatile.

In Marginimea Sibiului, la cativa kilometri de Sibiu, pentru un teren de 6.000 mp, cu toate utilitatile incluse, proprietarii asteapta 23 euro/mp, potrivit portalului citat.



Intre 10 si 20 euro/mp

Intre 10 si 20 euro/mpLa cativa kilometri de centrul statiunii Sovata, pentru 15 euro/mp este scos la vanzare un teren cu o suprafata de 9.000 mp, cu un front stradal de 67 de metri. „Tinand cont de dimensiuni, terenul poate fi utilizat pentru constructia unui complex turistic”, se arata in anuntul postat pe imobiliare.ro.

Acelasi pret, de 15 euro/mp, este solicitat si de proprietarul unui teren de aproape 10.000 mp, cu un front stradal de 200 de metri, amplasat in Izvoru Muntelui, din judetul Neamt. „Terenul are o vedere generoasa spre Ceahlau, iar in imediata vecinatate exista apa si electricitate”, se mentioneaza in anuntul de vanzare.

La Cisnadioara, in judetul Sibiu, poate fi achizitionat un teren de 1.390 mp cu 18.000 euro, respectiv 13 euro/mp. Terenul este prevazut cu toate utilitatile.

Cu 10 euro/mp, poate fi achizitionat un teren cu o suprafata de 1.900 mp in localitatea Gura Raului, pe drumul ce leaga municipiul Sibiu de statiunea Paltinis. Terenul este situat intr-o zona cu pensiuni si are deschidere la DJ106, potrivit anuntului.


Ce terenuri costa mai putin de 10 euro/mp

Ce terenuri costa mai putin de 10 euro/mpIn localitatea Rasnov, din judetul Brasov, proprietarul unui teren de 828 mp, cu un front stradal de 20 de metri, solicita 8.000 euro pentru proprietatea sa, adica mai putin de 10 euro/mp, potrivit portalului imobiliare.ro.

Cu 4,3 euro/mp, poate fi achizitionat un teren cu o suprafata de 1.500 mp, amplasat in localitatea Neagra Sarului, la 12 km de Vatra Dornei. „ La acelasi pret pot fi achizitionate si suprafete mai mari, de 3.000 sau 6.000 mp/ Terenul are vedere la Calimani, este situat in apropierea noii partii de la Neagra Sarului si are acces direct la drum asfaltat. La limita terenului se afla un parau, existand posibilitatea amenajarii unui iaz”, se mentioneaza in anunt.

Citeste si Preturile terenurilor au scazut cu 30% in ultimul an. Ieftinirile continua.