Cele mai mari cresteri

Cele mai mari cresteriEmisiunea TV "Romanii au talent" a devenit un fenomen national, implicand romanii in gasirea si selectarea celor mai talentati reprezentanti. Facebook a fost in crestere, din ce in ce mai multi romani cautand sa impartaseasca online experientele lor, cu prietenii si familia. iPhone 5 a reprezentat una dintre cele asteptate lansari ale anului.

1. romanii au talent
2. fb
3. iphone 5
4. yahoo mail sign
5. angry birds
6. bacalaureat 2011
7. x factor
8. pe teava.ro
9. 990
10. culoarea fericirii



Sursa foto: Bistritaonline.ro

Top Google Stiri

Top Google StiriCel mai cautat subiect din acest an au fost rezultatele slabe inregistrate la examenul de Bacalaureat, care au starnit o dezbatere intensa pe internet. In plus, subiectele legate de educatie s-au aflat in topul cautarilor.

1. rezultate bacalaureat 2011
2. romania
3. youtube
4. edu.ro
5. romanii au talent
6. stiri
7. loto
8. rezultate evaluare nationala
9. steaua
10. cluj

Sursa foto: Ziuaveche.ro

Cele mai rapide cresteri din Romania pe segmentul calatorii

Cele mai rapide cresteri din Romania pe segmentul calatoriiRomanii iubesc vacanta de vara, ne place sa ne petrecem timpul relaxat la soare si sa gasim cea mai buna oferta pentru acest lucru pe internet. Ofertele atractive pe litoralul din Romania, Bulgaria si Grecia au dominat topurile. Deschiderea Transalpina, soseaua situata la cea mai mare altitudine din Romania, a starnit dorinta romanilor de calatorie, harta Transalpina inregistrand cea mai rapida crestere intr-un timp foarte scurt, fiind mai populara decat cautarile traditionale pentru sarbatorile de Paste sau destinatii de vis ca St. Tropez.

1. oferte litoral 2011
2. litoral bulgaria 2011
3. vacante ieftine 2011
4. sejur grecia 2011
5. transalpina harta
6. vacanta paste 2011
7. st tropez
8. royal holiday palace
9. sejur turcia 2011
10. albena 2011

Cele mai rapide cresteri din Romania pe segmentul divertisment

Cele mai rapide cresteri din Romania pe segmentul divertismentTelevizorul este o modalitate foarte importanta a romanilor de petrecere a timpului liber. Cele mai populare productii TV care ne-au tinut lipiti de ecrane si cu dorinta de a afla mai multe informatii online au mai fost, in 2011, emisiunea Romanii au talent, serialul Culoarea fericirii, precum si concursul international Eurovision, care reuseste sa mentina un interes in crestere in fiecare an.

1. romanii au talent
2. culoarea fericirii
3. eurovision 2011
4. x factor
5. down on me
6. seniorita
7. fb
8. pe teava.ro
9. 990
10. youtube.com

Cele mai rapide cresteri din Romania pe segmentul persoane

Cele mai rapide cresteri din Romania pe segmentul persoaneMoartea tragica a celebrei cantarete Amy Winehouse a luat prin surprindere multi romani, numerosi fani cautand informatii despre decesul, activitatea si viata ei personala. Au urmat picanteriile despre viata celebritatilor locale, cu Oana Zavoranu si Daniela Crudu inregistrand cele mai rapide cresteri in cautarile de persoane din Romania.

1. amy winehouse
2. oana zavoranu
3. daniela crudu
4. selena gomez
5. florin salam
6. rihanna
7. andra
8. nicolae guta
9. inna
10. justin bieber

Topul celor mai cautate filme din Romania

Topul celor mai cautate filme din RomaniaCum ar arata filmul perfect pentru romani? Topul celor mai cautate filme in anul 2011 arata ca filmul ideal in Romania ar fi unul actiune sau thriller. Daca adaugam un dram de SF, multa comedie si romantism avem o imagine foarte buna a gusturilor romanilor in materie de filme.

1. Limitless
2. Fast Five
3. Source Code
4. Thor
5. Hall Pass
6. Bad Teacher
7. Priest
8. Friends
9. Beastly
10. The Mechanic

Topul cautarilor in domeniul sportiv

Topul cautarilor in domeniul sportivCautarile pe segmentul sportiv arata ca turneele de tenis aduna cel mai mare interes pe internet, cu US Open in top, urmat de turneele de la Roland Garros, Wimbledon si Australian Open. Dar sa nu uitam ca fotbalul este inca sportul rege in Romania. Pagina Federatiei Romane de fotbal a fost locul de intalnire pentru fani, fiind una dintre cei mai cautate in categoria sport.

1. us open 2011
2. frf-ajf
3. roland garros 2011
4. australian open 2011
5. wimbledon 2011
6. handbal volei
7. champions league 2011
8. cupa romaniei 2011
9. mihai nesu
10. live score hunter