Locul 10 Carpatica Invest

Societatea de servicii de investitii financiare (SSIF) Carpatica Invest a intermediat in ultima luna tranzactii de 31,52 milioane lei, avand o pondere de 3,17% din rulajul total al BVB.

Valoarea tranzactiilor intermediate de Carpatica Invest s-a redus cu 21% fata de luna anterioara cand a rulat 32,82 milioane lei pe bursa.

Locul 9 BCR

Banca Comerciala Romana a intermediat in iulie tranzactii de 32,44 milioane lei, de trei ori mai mult decat in luna precedenta.

In iunie, banca rulase 11,01 milioane lei la BVB, ocupand locul 24 in clasamentul lunar.

Locul 8 KBC Securities

Firma de brokeraj KBC Securities a coborat trei pozitii fata de luna anterioara, cand se afla pe locul al cincilea in clasamentul lunar in functie de rulaje.

In iulie, KBC a intermediat 41,1 milioane lei, cu 33% mai putin decat in luna anterioara.

Locul 7 EFG Eurobank Securities

Unitate de brokeraj a grupul financiar elen EFG Eurobank, care detine Bancpost, a rulat in iulie 49,28 milioane lei la Bursa din Bucuresti, cu 8% mai mult decat in luna anterioara.

In clasamentul anual, EFG Eurobank Securities se afla pe pozitia a cincea, cu tranzactii de 361 milioane lei.

Locul 6 Intercapital Invest

Casa de brokeraj Intercapital Invest a avut de castigat de pe urma intermedierii ofertei publice de vanzare a unitatilor de fond OTP WiseRO si a avansat patru pozitii in clasamentul intermediarilor.

In iulie, Intercapital a rulat 49,9 milioane lei, cu 42% mai mult decat in iunie, ocupand locul al 12-lea in topul anual.

Locul 5 BT Securities

Unitatea de brokeraj a Bancii Transilvania, BT Securities, a intermediat tranzactii de 60,64 milioane lei in iulie, pozitionandu-se pe locul cinci.

Rulajul s-a redus usor fata de luna anterioara, cand a rulat 61,81 milioane lei la Bursa. In clasamentul anual, BT Securities se afla pe locul al doilea cu tranzactii de 520 milioane lei.

Locul 4 Raiffeisen Capital&Investment

Casa de brokeraj a bancii Raiffeisen a intermediat in iulie 68,08 milioane lei, in usoara crestere fata de luna anterioara.

In luna iunie, Raiffeisen Capital&Investment (RCI) se afla pe prima pozitie in clasamentul lunar cu rulaje de 67,38 milioane lei. De la inceputul anului, RCI a intermediat 412 milioane lei.

Locul 3 Piraeus Securities

Unitatea de brokeraj a bancii Piraeus Romania a inregistrat in salt spectaculos a rulajelor in luna iulie, in conditiile in care in iunie societatea se afla pe locul 18.

In ultima luna, Piraeus Securities a intermediat tranzactii de 75,79 milioane lei, de circa cinci ori mai mult decat in iunie. Totusi, in topul anual casa de brokeraj se afla pe pozitia a zecea cu rulaje de 224 milioane lei.

Locul 2 BRD GSG

BRD Groupe Societe Generale a atras in iulie tranzactii de 95,91 milioane lei, cu 50% mai mari decat luna precedenta, aflandu-se pe pozitia a doua in clasamentul lunar.

De la inceputul anului, banca a efectuat rulaje de 287,72 milioane lei, situandu-se pe locul al saselea in topul anual.

Locul 1 ING Bank

Cel mai mare rulaj al lunii a fost realizat de catre ING Bank, de 151,3 milioane lei, dublu fata de luna anterioara.

ING a realizat 15,21% din rulajul total al bursei, situandu-se si pe prima pozitie in clasamentul anual.

In iunie, banca a intermediat tranzactii de 67,12 milioane lei si se afla pe locul al doilea.