1. Ce gadget aveti in buzunar, la indemana?

1. Ce gadget aveti in buzunar, la indemana?iPhone, un smartphone foarte util, avand in vedere mobilitatea pe care mi-o confera. Indiferent daca sunt la birou sau in afara acestuia, pot fi oricand conectat la Internet si pot fi la curent cu solicitarile si e-mail-urile primite, avand astfel posibilitatea de a raspunde prompt la eventualele urgente si nu numai.

2. Primul gadget din viata dvs? La ce varsta?

Primul meu gadget a fost chiar primul telefon mobil, un aparat cu functionalitati mult mai reduse fata de ceea ce gasim astazi pe piata.

3. Ultima achizitie din IT.

Intrucat Apple este brandul meu favorit, ultima achizitie pe care am facut-o a fost un Apple iMac.

Profil IT este o sectiune saptamanala, in care managerii pasionati de gadget-uri impartasesc cititorilor preferintele in materie de produse IT.

Cititi aici mai multe intervuri din sectiunea Profil IT

4. Cel mai mare dezastru IT din experienta dvs.?

4. Cel mai mare dezastru IT din experienta dvs.?Nu am avut parte de asa ceva, lucrand in domeniul IT&C, lucrurile au venit de la sine si s-au rezolvat natural.

5. Suma maxima pe care ati plati-o pentru achizitionarea unui telefon mobil?

Daca acesta si-ar dovedi utilitatea, as fi dispus sa platesc pana la 1.500 euro.

6. Ce caracteristici ar trebui sa aiba telefonul ideal?

Cea mai importanta caracteristica pe care telefonul ideal ar trebui sa o indeplineasca ar fi posibilitatea de a-mi citi e-mail-urile si de a fi online. Iar acesta este si criteriul pe baza caruia mi-am ales smartphone-ul actual, este foarte important ca in permanenta sa pot fi conectat la ceea ce se intampla in jur.

7. Care a fost primul telefon mobil pe care l-ati utilizat?

7. Care a fost primul telefon mobil pe care l-ati utilizat?Din cate imi aduc aminte, a fost un Bosch.

8. Marca de telefoane mobile pe care o preferati.

Apple iPhone.

9. Brandul si managerul favorit din IT?

Asa cum afirmam si mai sus, brandul preferat este Apple. In ceea ce priveste managerul favorit, am admirat succesiv mai multe personalitati, nu pot nominaliza o singura persoana in acest moment.

10. Cel mai inutil gadget pe care l-ati gasit spre vanzare.

10. Cel mai inutil gadget pe care l-ati gasit spre vanzare.Nu pot preciza, de obicei mi le aleg dupa utilitate si atunci cand simt nevoia. Fara indoiala, exista multe gadget-uri pe piata, mai mult sau mai putin utile. Insa depinde foarte mult de modul in care fiecare percepe aceasta utilitate, de asteptarile pe care le are cu privire la functiile gadget-ului respectiv.

11. Daca banii nu ar avea valoare, care este gadgetul pe care vi-l doriti?

De obicei, nu evaluez gadgetul din perspectiva valorii in bani, ci mai degraba din cea a utilitatii. Pana acum, aceasta nevoie nu m-a pus in dificultate din punct de vedere financiar.

12. Ce gen de site-uri accesati frecvent? Care este site-ul dvs favorit?

Intrucat nu am posibilitatea sa citesc zilnic ziarul, incerc pe cat posibil sa urmaresc site-urile de business si stiri. Conteaza continutul, si mai putin titlul publicatiei online.

13. Care este ultima achizitie facuta online?

13. Care este ultima achizitie facuta online?Nu prea fac achizitii online, inca sunt adeptul metodelor clasice de cumparare.

14. Ce reprezinta pentru dvs. Internetul?

Internetul este in primul rand o necesitate, mai ales in conditiile in care traim intr-o era a vitezei, in care conteaza enorm sa ai acces la informatie si sa poti intra oricand in contact cu ceilalti.

15. Cum ar fi o zi din viata dvs. daca nu ar exista Internetul?

As spune imposibila din toate punctele de vedere, insa, pentru a nu fi atat de categoric, cred ca ar fi suficient sa declar ca ar fi mult mai putin eficienta.

16. Ce va atrage la un notebook: performanta sau mobilitatea?

16. Ce va atrage la un notebook: performanta sau mobilitatea?Fiind destul de mult timp plecat, de cele mai multe ori la intalniri sau in deplasari in interes de serviciu, mobilitatea a devenit pentru mine esentiala.

17. Metoda de comunicare preferata.

Fata in fata, dar, din pacate, nu ne putem permite acest lux de fiecare data.

18. Pana unde va merge inovatia in IT? Ce gadget, care nu exista in piata, ati crea astazi?

Inovatia in domeniul IT ne va surprinde in permanenta si de fiecare data nu am avut ragazul sa-mi doresc un gadget care sa nu existe pe piata.