Hotelurile din Cluj, in proces de extindere

Hotelurile din Cluj, in proces de extindereProprietarii Grand Italia vor ca unitatea turistica aflata inca in santier sa aiba cu 30 de camere in plus. City Plaza isi face restaurant ardelenesc si club, iar Akantus si-a marit zona de recreere, scrie Ziua de Cluj.

Proiectantii Grand Hotel lucreaza la modificarea capacitatii de cazare, iar proprietarii au anuntat deja pe site-ul oficial ca unitatea va beneficia de peste 200 de camere. City Plaza va avea un club de 200 de locuri si un restaurant, iar Akantus si-a marit spatiile de conferinte, detaliaza publicatia clujeana.

Afla din slide-ul urmator ce s-a intamplat pe piata imobiliara din Timisoara.

Timisoara: Mai putine terase in Piata Unirii

Timisoara: Mai putine terase in Piata UniriiTimisorenii nu iși vor mai putea savura cafeaua in sezonul estival pe terasele amplasate chiar in mijlocul Pietei Unirii, scrie Ora de Timis.

Motivul este ca municipalitatea, prin Regulamentul privind conditiile de desfasurare a activitatilor de comert stradal – terase sezoniere pe raza orasului, aprobat recent de Consiliul Local, va autoriza mai putine asemenea amplasamente.

Citeste in slide-ul urmator ce s-a scris in presa din Arad.

Parcare subterana si biblioteca virtuala in Arad

Parcare subterana si biblioteca virtuala in AradPiata Avram Iancu din Arad isi va schimba, total, aspectul dupa finalizarea investitiilor pe care Primaria municipiului doreste sa le faca in aceasta zona, titreaza Glasul Aradului.

Studiul de fezabilitate va oferi solutiile tehnico-economice pentru amenajarea in Piata Avram Iancu a unei parcari subterane cu o capacitate de minimum 500 de locuri. Se are in vedere si amenajarea unui pasaj subteran de traversare pentru circulatia auto si amenajarea zonei pietonale fara intersectii cu circulatia auto pe intrega suprafata a pietei.

Vezi in slide-ul urmator ce magazin s-a mai deschis in mall-ul din Iasi.


Primul supermarket de tip petshop din Iasi

Primul supermarket de tip petshop din IasiIn supermarketul deschis la Iulius Mall, pe o suprafata de circa 360 mp, se gasesc sortimente de hrana pentru pisici, caini, papagali, pesti, broaste testoase, rozatoare, reptile si cai, scrie portalul Iasi Live.

Portofoliul Zoomania numara peste 10.000 de articole, printre care aproximativ 200 de specii de pesti exotici si 100 de specii de pasari.

Sursa foto: islive.ro