Suceava: Mall-urile au ajuns galerii expozitionale

Suceava: Mall-urile au ajuns galerii expozitionaleFaptul ca mall-urile sucevene sunt afectate de criza se observa cu ochiul liber, scrie publicatia Evenimentul Regional al Moldovei.

Anul trecut zeci de chiriasi au renuntat la spatiile inchiriate din Iulius Mall, Galeria Mall sau Shopping City Suceava. Si asta pentru ca, majoritatea celor care calca pragul celor trei malluri vin, fie doar in plimbare, ca la expozitie, sa isi mai „clateasca ochii” dar fara sa cumpere, fie doar in weekend sa se aprovizioneze cu mancare.


Cluj: ING si Nokia golesc cladirile de birouri

Cluj: ING si Nokia golesc cladirile de birouriDe la 1 august, imobilul de birouri Amera Tower ramane fara un chirias de 7.000 mp, centrul regional de servicii al ING de la Cluj urmand sa devina neoperational pana la aceasta data, scrie Ziua de Cluj.

Si in cazul Olimpia Business Center (OBC), decizia Nokia de a renunta la centrul de dezvoltare din Cluj are un efect similar: cel mai important chirias va pleca. Nokia este cel mai mare chirias al OBC, ocupand o suprafata de 3.000 mp.

Craiova: Subsolul blocurilor, sursa de infectie

Craiova: Subsolul blocurilor, sursa de infectieSubsolurile inundate sunt necazul multora dintre craiovenii care locuiesc la bloc, scrie Gazeta de Sud. Acestea emana o duhoare in intreg imobilul si acolo se inmultesc tantarii.

Privit din afara, blocul 40 din cartierul George Enescu arata bine. Fatada este renovata, imobilul a fost anvelopat, apartamentele au la ferestre termopane, iar usa de la intrare este prevazuta cu interfon. De cum intri insa in scara blocului, mirosul greu iti taie respiratia.

Sursa foto: gds.ro

Arad: Peste un an, se va juca golf la Fantanele

Arad: Peste un an, se va juca golf la FantaneleIntr-un an de zile, la Fantanele se va construi o baza de agrement in toata regula, anunta Arad Online.

Pana in iunie 2012, aici se va construi terenul de golf cu 18 gauri, o cladire destinata unui club de golf pe o suprafata de aproximativ 5.000 de metri patrati, terenuri de tenis cu vestiare, un centru sportiv cu piscina, parcari, o zona de circulatie interna, va fi amenajata o alee de acces si o zona de intretinere cu birouri si depozite.