Arad: H&M vine la Atrium Mall

Arad: H&M vine la Atrium MallCel mai mare retailer fashion din lume, H&M, a semnat un contract de inchiriere cu Atrium Mall din Arad. H&M a intrat pe piata din Romania in martie 2011, prin deschiderea celor cinci magazine in Bucuresti si unul in Brasov, scrie Ziua de Vest.

Aradul a fost inclus pe harta H&M, astfel ca aradenii nu vor mai trebui sa mearga la Viena sau Praga pentru H&M, ci vor avea un magazin modern chiar in inima orasului, in Atrium Mall. Venirea H&M va completa suita de brand-uri si va aduce Atrium Mall la un grad de ocupare de peste 95%, mai scrie publicatia citata.

Cluj: Paszkany ataca TriGranit

Cluj: Paszkany ataca TriGranitArpad Paszkany ataca dur grupul TriGranit, caruia ii anunta sfarsitul. Intre cele doua parti exista un litigiu comercial cu privire la compania Polus Real Estate (PRE), ce trebuia sa ridice Cartierul Tineretului in parteneriat cu municipalitatea clujeana, scrie Ziua de Cluj.

Actionarii majoritari din PRE, doua firme off-shore apartinand TriGranit, nu au fost de acord cu realizarea unui parc fotovoltaic. Acesta se va face in parteneriat cu doua companii americane, sustine Paszkany.

Iasi: Milioane de euro in pamant

Iasi: Milioane de euro in pamantFermierii ieseni au contractat credite nerambursabile de milioane de euro pentru dezvoltare, scrie Buna Ziua Iasi. La Trifesti, doi oameni de afaceri administreaza peste 5.000 de hectare de teren.

Vasile Lungu si Neculai Burcus administreaza, impreuna, peste 5.500 de hectare de teren in zona Trifesti, insa foarte putin din productia obtinuta este vanduta in tara. Practic, Boga Trifesti SRL este, in acest moment, cel mai mare producator din Romania de seminte pentru celebrul concern american Pioneer, mai scrie publicatia ieseana.

Sursa foto:
bzi.ro

Timisoara: S-a descoperit intrarea in Castelul Huniade

Timisoara: S-a descoperit intrarea in Castelul HuniadeObisnuiti sa-si aseze taberele in orice loc unde istoria le deschide o poarta, arheologii timisoreni au in aceste zile norocul sa sape chiar in propria curte, scrie Timis Online.

Mai exact, in curtea Muzeului Banatului, acolo unde in aceste zile a inceput cea de-a patra campanie de cercetare arheologica, prilejuita de lucrarile de restaurare a Castelului Huniade.

Sursa foto: tion.ro