Brasov: Finantele scot din nou la vanzare terenurile lui Camarzan

Brasov: Finantele scot din nou la vanzare terenurile lui CamarzanAdministratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii Brasov a anuntat ca scoate la licitatie pe 26 iulie trei terenuri din Halchiu apartinand companiei Kronvest Construct, controlata de omul de afaceri Dan Camarzan, scrie infoBrasov.

Licitatia se va derula pe trei loturi separate, pretul de executare fiind 270.000 de lei, redus cu 25% fata de prima încercare a Fiscului de a le valorifica.

Constanta: Patronii de la Tomis Mall nu si-au mai platit intretinerea de 3 ani

Constanta: Patronii de la Tomis Mall nu si-au mai platit intretinerea de 3 aniSe stie ca SC Tomis detine in tot orasul zeci de magazine proprii sau inchiriate. Si, unde sunt multi colaboratori, nici problemele nu intarzie sa apara, scrie Atitudinea.

“Asa ca reprezentantii societatii actioneaza in instanta pe toti cei care refuza sa-si achite obligatiile contractuale semnate cu aceasta. Numai ca, nici SC Tomis SA nu se lasa mai prejos, castigandu-si usor statutul de debitoare”, mai scrie publicatia citata.

Asociatia de proprietari 554, de pe strada Dezrobirii, din cartierul Inel II, a fost nevoita sa actioneze in instanta societatea pentru a-si recupera debitul in valoare de 2.387,70 lei, suma reprezentand contravaloarea utilitatilor pentru perioada iunie 2008- ianuarie 2011.

Cluj: H&M si New Look deschid magazine pe 15 septembrie

Cluj: H&M si New Look deschid magazine pe 15 septembrieH&M isi deschide in 15 septembrie magazinul de la Cluj, a anuntat conducerea companiei, potrivit Ziua de Cluj.

Retailerul britanic New Look va deschide tot in 15 septembrie magazinul de 470 mp din celalalt mare centru comercial din Cluj, Polus Center. New Look ocupa al doilea loc pe piata de imbracaminte si accesorii pentru femei in Marea Britanie, cu o cota de piata de 5,3%, potrivit companiei.