Cluj-Napoca: Cladire noua in Tetarom, pentru 800 de angajati

Cluj-Napoca: Cladire noua in Tetarom, pentru 800 de angajatiAmericanii dau in folosinta noul imobil de servicii in campusul din Bulevardul Muncii la final de luna, cand primii angajati incep sa se instaleze in cladire, scrie Ziua de Cluj.

Imobilul cu o capacitate de pana la 800 de persoane va fi integral ocupat in 2012, estimeaza conducerea Emerson. Compania face planurile pentru noile spatii de hale, dar nu are deocamdata un termen privind un nou santier in parcul de pe Bulevardul Muncii.

Constanta: Cartierul pentru tineri Baba Novac se extinde

Constanta: Cartierul pentru tineri Baba Novac se extindeDemarat in primavara anului 2008, proiectul primarului Radu Mazare privind construirea unui cartier de locuinte pentru tineri se apropie de finalizare, scrie Observator de Constanta.

Joi, primarul, constructorul si cinci beneficiari ai tot atator locuinte au semnat contractele prin care isi pot prelua cheile viitoarelor locuinte.

Timisoara: Marea inghesuiala la H&M

Timisoara: Marea inghesuiala la H&MPrimul magazin H&M din Timisoara s-a deschis, joi dimineata, in Iulius Mall. Atrasi de bonusurile anuntate de companie, sute de timisoreni s-au inghesuit la inaugurare, astfel ca s-a stat efectiv la coada pentru intrarea in magazin, scrie publicatia De Banat.

Timp de cateva ore, magazinul de la Timisoara a functionat intr-o aglomeratie absoluta, cu zeci de oameni stand la case sa-si plateasca achizitiile si sute de persoane asteptand sa poata intra.