Constanta: Fiul lui Tarata inchiriaza o hala cu 18.000 euro/ luna

Constanta: Fiul lui Tarata inchiriaza o hala cu 18.000 euro/ lunaUnul dintre cei trei fii ai controversatului om de afaceri si politician nemtean Culita Tarata poate da o lovitura de zile mari in Constanta, daca-i iese combinatia ce-i va aduce 18.000 de euro pe luna, fara ca el sa miste un deget, scrie publicatia Replica.

Este vorba despre un anunt de pe imobiliare.ro, potrivit caruia Mihai Tarata ofera spre inchiriere o hala din Portul Constanta, mai noteaza publicatia citata. Hala roz, dupa cum este descrisa de proprietar, are o suprafata utila de 10.000 metri patrati, desfasurati pe 3.500 metri patrati si o inaltime de 6,5 metri.

Cluj-Napoca: Trelleborg se extinde si angajeaza 100 de persoane

Cluj-Napoca: Trelleborg se extinde si angajeaza 100 de persoaneGrupul Trelleborg Automotive, cu vanzari anuale de 2,5 miliarde de euro la nivel mondial, are 240 de angajati in Parcul industrial Dej si ar urma sa angajeze peste 100 de oameni in cazul in care managementul grupului va lua decizia de extindere, scrie Ziua de Cluj.

Trelleborg are 20.000 de angajati in 40 de tari. Fabrica inaugurata in 2007 in zona Arc Parc din Dej ar putea fi extinsa anul viitor, conform informatiilor primite de reprezentantii administratiei locale.

Timisoara: Swarovski a deschis un magazin in Iulius Mall

Timisoara: Swarovski a deschis un magazin in Iulius MallIn centrul comercial Iulius Mall din Timisoara a fost deschis recent un magazin de cristale Swarovski, scrie News Timisoara.

Faimosul brand a inaugurat la demisolul din Iulius Mall un magazin in care banatenii pot gasi cele mai noi colectii de bijuterii realizate din cele mai fine cristale marca Swarovski.