West Gate Studios: Intre 75 si 350 euro/persoana

West Gate Studios: Intre 75 si 350 euro/persoanaCel mai mare si cunoscut camin studentesc private este West Gate Studios, amplasat in cartierul Militari din vestul Bucurestiului, in apropiere de statia de metrou Preciziei. Proiectul este dezvoltat de omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, si include 650 de unitati rezidentiale de inchiriat, complet mobilate si utilate.

In functie de suprafata locuintei, precum si de avansul platit la inchiriere, chiriile pornesc de la 75 de euro/persoana/luna, la care se adauga intretinerea lunara si pretul utilitatilor contorizate individual. Pentru apartamente cu doua camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 350 de euro/persoana/luna.

Toate camerele sunt mobilate si utilate cu aer conditionat, televizor, cuptor cu microunde, plita electrica, frigider si masina de spalat.

Camineprivate.ro: Aproape 140 euro/persoana

Camineprivate.ro: Aproape 140 euro/persoanaIn apropiere de Piata Gemeni se afla un complex privat studentesc cu circa 300 de locuri. Camerele au patru sau sase paturi, iar pretul unui loc de cazare este de 112 euro plus TVA (aproape 140 euro)/persoana, cu utilitatile incluse, potrivit paginii web a complexului, camineprivate.ro.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, cuptor cu microunde, frigider, insa baia si grupul sanitar se afla pe palier. Cele doua blocuri au fost finalizate in 2008, respectiv 2009, iar administratorul complexului este Laurentiu Tone.

Vila Ana: De la 130 euro/persoana

Vila Ana: De la 130 euro/persoanaUn mini-camin studentesc privat este Vila Ana, amplasat in sudul Bucurestiului, in apropiere de centrul comercial Grand Arena. Vila are zece camere si include o biblioteca, o sala de fitness si un foisor.

Cazarea porneste de la 130 euro/persoana/luna intr-o camera cu patru locuri si baie in camera si ajunge la 170 euro/persoana/luna pentru camere cu doua locuri, in acest pret fiind incluse costurile cu utilitatile si toate serviciile de curatenie.

Camin studentesc privat: De la 350 lei/persoana

Camin studentesc privat: De la 350 lei/persoanaUn alt camin studentesc privat este cel dezvoltat de grupul de firme Romconstruct, controlat de omul de afaceri Vasile Turcu. Caminul este amplasat in apropiere de Piata Bobocica si include circa 100 de camere cu doua si trei paturi, cu grup sanitar, televizor si frigider, bucataria si masina de spalat fiind la comun.

Pentru un loc in camera cu trei paturi, pretul este de 350 lei de persoana pe luna, la care se adauga plata utilitatilor, de circa 150 lei/luna. Pentru camerele cu doua paturi, pretul este de 400 lei/persoana/luna, iar costul utilitatilor este de 100 lei/luna.

Caminele Institutului Teologic Baptist: De la 240 lei/persoana

Caminele Institutului Teologic Baptist: De la 240 lei/persoanaUn loc de cazare in campusul Institutului Teologic Baptist, amplasat pe strada Dambovitei sau in caminul din strada Berzei costa 240 lei/persoana in camerele cu patru locuri si 260 lei/persoana in camerele cu trei paturi.

In aceste camine se pot caza studentii de la ITBB romani casatoriti din provincie si cu aprobare speciala si cei din Bucuresti, precum si alte persoane, in limita spatiilor disponibile. Cazarea studentilor are loc cu cel mult cinci zile inainte de inceperea anului universitar, in caminele Institutului Teologic Baptist fiind disponibile circa 400 de locuri