Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping CityIn centrul comercial Baneasa Shopping City, cine cumpara in perioada 13 noiembrie- 9 ianuarie 2011 de cel putin 300 de lei poate castiga unul din premiile instant sau unul din marile premii prin tragere la sorti: o masina Mitsubishi Lancer, 4 excursii la Viena sau trei aptopuri Lenovo.

In plus, cei care fac cumparaturi folosind Bonus Card au 3 rate suplimentare fara dobanda si 5% bonus pentru plata integrala a ratei lunare.

Baneasa Shopping City, deschis in primavara anului 2008, are o suprafata totala de 85.000 mp si a necesitat o investitie de 150 milioane de euro.

Liberty Center

Liberty CenterIn centrul comercial Liberty Center, din cartierul Rahova, clientii care fac cumparaturi de cel putin 50 de lei in perioada 23 noiembrie - 20 decembrie pot castiga unul din cele trei autoturisme Seat Ibiza sau una din cele 33 de console Nintendo Wii.

“Tot la Liberty Center te poti intalni cu Mos Craciun si ajutoarele lui in perioada 1 - 24 decembrie, de luni pana joi intre orele 16:00 - 19:00 si de vineri pana duminica intre orele 11:00 si 19:00. Cei mici vor primi cadouri din partea noastra.”, se arata in anuntul dezvoltatorilor.

Amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si strada Progresului, Liberty Center are o suprafata inchiriabila de 25.000 mp si 96 de chiriasi, reprezentand o investitie totala de 70 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se numara: The Light Cinema, Altex, Sprider, Billa, Hervis, Marks and Spencer, Sephora, Next, Reserved, Kenvelo, Leonardo, Burger King, McDonald’s, KFC si Starbucks.

Polus Center

Polus Center“Vino sa faci cumparaturi in Polus Center Cluj iar noi te premiem cu trei apartamente de o camera si mii de premii instant”, se arata intr-un anunt facut de centrul comercial detinut de fondul austriac de investitii Immofinanz.

In perioada 15 noiembrie – 19 decembrie, clientii care au facut cumparaturi de minimum 100 lei pot completa un talon de concurs pentru a participa la Loteria Publicitara “Ce iti aduce Polus de Craciun?” . Pe 20 decembrie, vor avea loc cele trei extrageri premiile fiind trei garsoniere amplasate in comuna Floresti, pe strada Florilor. Valoarea totala a premiilor este de 339.315 lei (circa 79.000 euro).

Polus Center Cluj are cu o suprafata inchiriabila de 60.000 mp, desfasurata pe un singur nivel, 186 de magazine, un hipermarket Carrefour, un cinema cu opt sali si 2.500 de locuri de parcare.

River Plaza Ramnicu Valcea

River Plaza Ramnicu ValceaIn centrul comercial River Plaza detinut de portughezii de la Sonae Sierra in Ramnicu Valcea, clientii care cumpara de cel putin 70 de lei sau de minimum 400 de lei in magazinele Altex si Max Bet pot castiga o excursie la Viena, o consola PlayStation3 sau Wii sau vouchere in valoare de 20 lei. Valoarea totala a premiilor este de 70,8 milioane lei (circa 16.500 euro).

River Plaza Mall are o suprafata totala inchiriabila de 11.950 mp si a inregistrat in anul 2009 un trafic de peste 2,5 milioane de vizitatori. Sonae Sierra a cumparat in anul 2007 proiectul din Ramnicu Valcea, pentru suma de 42 milioane de euro. Printre chiriasii mall-ului se numara Leonardo, Takko, KFC, Mc Donald's, Springtime, Kenvelo, Adidas, Benetton si Flamingo.

City Park Constanta

City Park Constanta"Vino la City Park Mall in perioada 23 noiembrie- 30 decembrie, cumpara de 300 lei si poti castiga unul din sutele de premii din cadrul Tombolei de Iarna! Cel mai norocos poate pleca acasa cu marele premiu, un autoturism de oras!", se arata intr-un anunt al City Park Mall.

City Park Mall a fost deschis vara anului 2008 dupa o investitie de peste 70 milioane de euro, fiind primul proiect de retail al dezvoltatorului Neocity Group in Romania. Centrul comercial este amplasat in zona de nord a orasului Constanta si are o suprafata de 60.000 mp, la care se adauga zona de parcare cu peste 1.000 de locuri.