Radu Georgescu

Radu GeorgescuCont de Twitter: @GeorgescuRadu

Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani si totodata fondator al grupului Gecad, scrie despre noutatile din lumea IT-ului mondial, despre proiectele prin care incearca sa ii sprijine pe antreprenori, dar si despre ce se intampla in companiile in care este actionar.

Sursa foto: Blogul lui Radu Georgescu

Richard Branson

Richard BransonCont de Twitter: @richardbranson

Branson, presedintele Virgin, grup cu operatiuni in zona turismului, divertismentului si lifestyle, este unul dintre putinii oameni de business foarte importanti care scriu constant pe Twitter, conform Business Insider.

Sursa foto:Site-ul grupului Virgin

Caterina Fake

Caterina FakeCont de Twitter: @Caterina

Este cofondatoarea site-ului de gazduire de fotografii Flickr. Pe pagina ei veti gasi informatii despre proiectele in care este implicata, dar si articole interesante despre cum este viata unei femei ca antreprenor.

Sursa foto: Twitter

Cindy Ratzlaff

Cindy RatzlaffCont de Twitter: BrandYou

Cindy Ratzlaff este un specialist in marketing care scrie despre cum pot deveni brandurile populare. Iar Forbes considfera ca Ratzlaff ar trebui sa fie in topul celor 30 de femei antreprenor care ar trebui sa fie urmarite pe Twitter tocmai datorita sfaturilor pe care le da in domeniul marketingului.

Sursa foto:Twitter

Loic le Meur

Loic le MeurCont de Twitter: Loic

Loic Le Meur, fondatorul LeWeb Conference, unul dintre cele mai importante evenimente europene in domeniul tehnologiei, scrie adesea despre experientele sale in business. Mesajele pe care le scrie sunt amuzante si de multe ori ofera sfaturi pentru diferite probleme cu care s-ar putea sa va confruntati in afaceri.

Sursa foto: Loic Le Meur

Venture Connect

Venture ConnectCont de Twitter: @VCConnect

Veti gasi in special informatii despre VentureConnect, un proiect care se adreseaza celor care au inceput o afacere in domeniul tehnologiei si au nevoie de finantare.

Insa puteti afla si care sunt cele zece lucruri pe le-am invatat de la Steve Jobs, de ce adesea succesul incepe cu un esec si care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii din punct de vedere legal cand incepeti o afacere.

Startups.ro

Startups.roCont de Twitter: @startups_ro

Pe pagina de Twitter a portalului pentru antreprenori Startups.ro puteti gasi informatii foarte utile despre cum sa lansati si sa dezvoltati o afacere.

Tot aici puteti afla ca sunt investitori care refuza antreprenorii care nu au avut cel putin un esec, care sunt sursele de finantare alternative pentru start-upurile din IT&C sau cat te costa sa inchiriezi 100 mp de spatiu comercial.

Sursa foto: Startups.ro

Startup Weekend Romania

Startup Weekend RomaniaCont de Twitter: @SWVampire

Startup Weekend Romania este un eveniment care va avea loc intre 11-13 noiembrie la Bucuresti si care se adreseaza dezvoltatorilor de aplicatii web si mobile.

Programatorii, designerii si antreprenorii vor construi un plan de business pe baza a ceea ce vor dezvolta pe parcursul unui weekend.


Steve Blank

Steve BlankCont de Twitter:@sgblank

Steve Blank este profesor de antreprenoriat la mai multe universitati printre care Universitatea Stanford, Universitatea California si Columbia Business School. De asemenea, este autorul " Four Steps to the Epiphany", o carte considerata manual pentru infiintarea unui start-up

Blank este un fel de mentor personal pentru fiecare dintre cei care ii urmaresc contul de Twitter. In general, ofera sfaturi, scrie despre scoli de business si oportunitati de cariera.

Sursa:Twitter

Anita Campbell

Anita CampbellCont de Twitter: @Smallbiztrends

Anita Campbell este fondatoarea si directorul general al Small Business Trends, o publicatie pentru antreprenori unde puteti gasi resurse utile pentru afacerea pe care ati inceput-o sau va ganditi sa o lansati.

Pe Twitter scrie despre noi aparitii de carti si publica comentarii prin care vrea schimbe modul traditional de a face business.

Sursa foto: Smallbiztrends.com