Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Buenos Aires

Trei motive pentru care ar trebui sa mergem in Buenos AiresIn primul rand atmosfera este unica, oamenii, orasul, arhitectura, cultura locului, partea de entertainment este inegalabila, super restaurante, serate, spectacole de tango, night life, dar si pentru sesiunile de shopping, recomand in special designerii locali.

Cea mai buna perioada in care putem vizita capitala argentiniana este: “cu siguranta primavara si vara, respectiv toamna si iarna in emisfera Nordica”, in opinia managerului retelei Egoist.

Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai mult acolo?

Felul de mancare traditional care v-a placut cel mai mult acolo?Empanadas, morchilla (un fel de carnati sangerete) si evident friptura de vita argentiniana.

A nu se uita vinurile argentiniene si sunt si cateva locuri unde fac o caipirinha exceptionala (desi e o bautura braziliana).


Cum sunt localnicii si ce buget este necesar?

Cum sunt localnicii si ce buget este necesar?“Localnicii sunt dezinvolti, cosmopoliti, deschisi si calzi. Un pic infatuati si cu o fitza de bon ton”, crede managerul.

Transportul cu avionul este destul de scump, hotelurile sunt bune si pentru toate buzunarele, entertainmentul este accesibil.

Cam 3.000 euro de persoana sunt de ajuns pentru o saptamana perfecta.

Recomandari si suveniruri

Recomandari si suveniruriRecomand kit-ul de ceai de mate obligatoriu, dar si arta moderna, imbracamintea care are un design specific (de exemplu, La Martina).

Cea mai importanta recomandare pt cei interesati de destinatie? Nu mergeti la localurile/salile de tango turistice! Sunt foarte multe Sali (in special in capatul lui Denfensa, in cartierul vechi) unde merg localnicii si unde sunt niste reprezentatii incredibile.

Argentina sau Romania?

Argentina sau Romania?Intrebata daca s-ar muta in Argentina, eventual chiar in Buenos Aires, Citoiu a raspuns: “Aproape am facut-o. E un loc in care simti ca traiesti.”

Cea mai placuta amintire de acolo?Un inceput de seara la o cafenea de colt de strada in Recoleta. Duminica in Defensa prin magazinele de antique-uri, galeriile de arta, standurile vanzatorilor ambulanti si trupele senzationale de street performers.