Busteni

BusteniPret : 1.415 lei (337 euro)

Perioada:
01 septembrie – 30 noiembrie

Oferta include sase nopti de cazare la o pensiune de 3 stele, in regim de demipensiune. Transportul nu este inclus.

Situat la poalele muntilor Bucegi, orasul Busteni este punctul de plecare in majoritatea traseelor montane din zona. In Busteni s-a inaugurat cea mai moderna partie de schi din tara si din sud-estul Europei, partia Kalinderu, potrivit turistinfo.ro.

Partia Kalinderu este amplasata pe un versant al masivului Caraiman, la circa 1 km distanta de centrul localitatii, are o lungime de 1.300 metri, panta medie de 37%, instalatie de zapada artificiala si telescaun.

Printre obiectivele turistice din Busteni se numara Monumentul Ultima Grenada, Biserica Domneasca, Casa Memoriala Cezar Petrescu, Cascada Urlatoarea, Castelul Cantacuzino si Manastirea Caraiman.

Poiana Brasov

Poiana BrasovPret : 286 euro (1.210 lei)

Perioada : oferta valabila pana in data de 15 decembrie

Pachetul include 6 nopti de cazare la hotel de trei stele, cu masa, acces gratuit piscina, saune, Jacuzzi, fitness. Pretul nu include transport.

Fondata in 1895, Poiana Brasov a inceput prin a fi o zona turistica pentru orasul Brasov. In 1906, Poiana Brasov a devenit statiune turistica de ski si doar trei ani mai tarziu a avut loc prima Competitie de Ski din Romania.

In prezent, statiunea arata mai degraba ca un oras decat ca o statiune de ski detinand hoteluri luxoase, apartamente de lux si restaurante clasice, potrivit turistinfo.ro.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice ale statiunii este Centrul de Echitatie.



Voineasa

VoineasaPret : 184 euro (780 lei)

Perioada : oferta valabila pana pe 15 decembrie

Pachet include 10 nopti de cazare cu mic dejun inclus, acces liber la piscina, sala fitness, teren sport, Jacuzzi, sauna, solar, internet. Pretul nu include transport.

Statiunea Voineasa este situata pe Valea Lotrului , la poalele Muntilor Lotrului (Carpatii Meridionali). In imprejurimile statiunii se poate vizita lacul Vidra si rezervatia Latorita cuprinzand padurea care se intinde pe 650 ha, potrivit turistinfo.ro.

Climatul tonic, puternic ionizat, bogat in aerosoli constituie principalul factor terapeutic si este recomandat in tratarea anemiilor secundare, neuro-asteniilor.

Printre obiectivele turistice din Voineasa putem enumera Lacul Calcescu, Lacul de acumulare Bradisor, Lacul de acumulare Petrimanu, Lacul de acumulare Vidra.


Sursa foto : inforturism.ro

Predeal

PredealPret : 182 euro (775 lei)

Perioada: oferta valabila pana la data de 23 decembrie

Sejurul include sapte nopti de cazare la hotel de patru stele. Pretul nu include transport.

Statiunea montana de schi Predeal este situata la o altitudine de 1.100 m si beneficiaza de partii de schi alpin dotate cu transport pe cablu, insalatie de iluminat pe timpul noptii si zapada artificial. In Predeal gasim si terenuri de tenes, precum si un fond de vanatoare.

Statiunea se mandreste cu renumita Manastire Predeal.

Brasov

BrasovPret : 159 euro (679 lei)

Perioada : oferta valabila pana la data de 10 decembrie

Sejurul include sase nopti de cazare la hotel de patru stele, cu pensiune completa.

Brasovul este situat in partea central-estica a Romaniei, la poalele varfului Tampa (967m), potrivit turistinfo.ro

Datorita numeroaselor monumente istorice si artistice, este unul dintre cele mai importante centre turistice ale tarii.

Principala atractie o reprezinta orasul vechi - cartierul Schei, unde se regasesc o multime de case si obiecte vechi, in special pe filon religios.