9. Croaziera in Caraibe si Florida 1.995 euro

Croaziera dureaza 13 zile, cu plecare din Bucuresti.

Pe parcursul calatoriei, ambarcatiunea trece prin Miami Beach, Miami –Key West, Carnivor Valor, Cozumel (Mexic), Belize City, Insula Roatan (Honduras), Grand Cayman, New York.

Turistii sunt cazati pe parcursul croazierei 3 nopti in Miami Beach, o noapte in New York City si 7 nopti in croaziera cu pensiune completa in Caraibe la bordul vasului.

Pentru cabina exterioara se plateste un supliment de 200 euro, iar pentru cabina cu balcon 450 euro.


Sursa foto : www.caribbeanislandcruises.com

8. Croaziera in Spania si Maroc 2.134 euro

Croaziera dureaza 12 zile, imbarcarea efectuandu-se din Roma, in data de 27 decembrie.

Pe parcursul calatoriei, vasul va trece prin Civitavecchia, Savona, Barcelona, Casablanca, St. Cruz de Tenerife, Arrecife si Malaga.

Pretul de 2.134 euro este valabil pentru varianta de cazare in cabina exterioara cu balcon. Alte variante mai ieftine ar fi cazarea in cabina exterioara cu vedere la ocean (1.905 euro) si in cabina interioara (1.544 euro).

Turistii au parte de pensiune complete, accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja, la teatru, in saloanele navei, la discoteca, la biblioteca. Este gratuit si accesul la sala de gimnastica, la piscine interioare, sauna si jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging.

De asemenea, turistii vor putea participa la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu muzica live, cabaret, petreceri cu teme, seri dansante.


Sursa foto : www.cruises-4-u.com

7. Croaziera in Costa Serena 2.134 euro

Relaxarea dureaza 11 zile, cu plecare din Civitavecchia in data de 27 sau 28 decembrie.

Pe parcursul croazierei, turistii vor trece prin Savona, Baercelona, Casablanca, St. Cruz de Tenerife, Arrecife si Malaga.

Turistii pot opta pentru variante mai ieftine de cazare in cabina exterioara cu vedere la ocean (1.854 euro sau 1.834 euro) sau in cabina interioara (1.544 euro – 1.524 euro)


Sursa foto : www.destination360.com

4. Croaziera in Rio de Janeiro 3.264 euro

Croaziera dureaza 9 zile, cu plecare in data de 27 decembrie din Buenos Aires, Argentina.

Turistii vor avea ocazia sa viziteze Buenos Aires, Punta del Este, Copacabana, Parati si Rio de Janeiro.

De asemenea, cei care vor sa plateasca mai putin pot opta pentru cabina exterioara cu balcon (2.553 euro), cabina exterioara cu vedere la ocean (1.937) sau pentru o cabina interioara (1.783 euro).


Sursa foto : www.suitelifecruises.com

3. Croaziera in Noua Zeelanda 3.741 euro

Croaziera dureaza 14 zile, cu plecare din Sydney, in data de 24 decembrie.

Ambarcatiunea va trece pe parcursul croazierei prin Melbourne, Burnie (Tasmania), Dusky Sound, Dunedin, Christchurch (Lyttelton), Wellington, Napier, Tauranga, Bay of Islands, si Auckland.

Pretul de 3.741 euro este valabil pentru cazare in suita. Pentru cabina exterioara cu balcon turistii vor plati 2.456 euro, pentru cabina exterioara cu vedere la ocean – 1.910 euro, iar pentru Cabina interioara – 1.541 euro.


Sursa foto : www.cruises-4-u.com

2. Croaziera in Oceanul Indian 3.954 euro

Croaziera dureaza 14 zile, cu plecare din Roma, in data de 26 decembrie.

Pe parcurs, vasul trece prin Port Louis, Mahe, Nosy Be, Diego Suarez, Tamatave si St. Denis.

Turistii au parte de cazare in cabina aleasa, cu confortul baie privata complet echipata, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, muzica si TV.
In cadrul croazierei se asigura pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei.

Cei care aleg aceasta croaziera pot participa la toate activitatile zilnice, intre care jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice.


Sursa foto : www.nlvacation.com

1. Croaziera in Indonezia 4.887 euro

Croaziera dureaza 13 zile, cu plecare din Singapore, in data de 23 decembrie.

Pe parcursul acesteia sunt parcurse porturile Peucang Island, Semarang, Lombok, Komodo, Benoa.

Turistii care vor sa plateasca mai putin au la dispozitie posibilitatea de a se caza in cabina inferioara (3.039 euro), cabina exterioara cu vedere la ocean (3.347 euro) sau in cabina exterioara cu balcon (3.963 euro)


Sursa foto : www.strandedcruiseship.net

6. Croaziera in Brazilia 2.369 euro

Vacanta dureaza 8 zile, cu plecare din Rio de Janeiro, in data 31 decembrie.

Pe parcursul croazierei, turistii vor putea vizita Copacabana Beach, Cabo Frio, Buzios, Ilhabela si Sao Paulo.

De asemenea, cei care aleg aceasta destinatie pot opta pentru cazare in cabina interioara (1.731 euro) sau in cabina exterioara cu vedere la ocean (1.978 euro). Pretul de 2.369 euro este valabil pentru cabina exterioara cu balcon.

Turistii au acces gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja, la teatru, in saloanele navei, la discoteca , la biblioteca, la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging.

De asemenea, eu vor putea participa la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret si petreceri cu teme.



Sursa foto : seniortravelhub.com

5. Croaziera din Guadeloupe 2.389 euro

Croaziera dureaza 8 zile, plecarea realizandu-se din Guadeloupe in data de 26 decembrie.

Pe parcursul ca calatoriei turistii viziteaza porturile La Romana, Antigua, Dominica si Barbados.
Se ofera pensiune complete cu mai multe mese pe zi.

Turistii pot participa la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice si se pot bucura de muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, petrecerile din programul de bord croazierei


Sursa foto : infoturism.ro