10. St. Regis Bali Resort, Indonezia

10. St. Regis Bali Resort, IndoneziaHotelul, cotat cu cinci stele, este situat in zona Nusa Dua din Indonezia, la aproximativ 20 de minute de Aeroportul International Bali.

Complexul destine 80 de apartamente si 42 de vile.

“Este impresionant, frumos, o experienta deosebita. Am fost acolo in luna de miere si ne-a placut foarte mult”, spune un turist.

In aceasta perioada, o vila la St. Regis Bali Resort poate depasi si 2.000 de dolari pe noapte.

Sursa foto: starwoodhotels.com

Foto cover: freedigitalphotos.net

9. Rockliffe Hall, Anglia

9. Rockliffe Hall, AngliaSituat in inima comitatului County Durham, Rockliffe Hall, clasat la cinci stele. este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Marea Britanie.

“Oamenii, camera, zonele comune, serviciile, spa-ul, mancarea, imprejurimile, totul este excellent aici. Un loc care trebuie vizitat”, spune un turist care a fost de mai multe ori cazat la acest hotel.

O noapte in aceasta perioada costa in jur de 200 de euro.

Sursa foto : Facebook

8. Hotel Dorchester, Anglia

8. Hotel Dorchester, AngliaHotelul de cinci stele din Londra are vedere la Hyde Park si este situat in zona prestigioasa Mayfair.

“Am petrecut cateva zile fantastice cu ocazie lunii de miere la hotelul Dorchester. Personalul hotelului a facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ne simti cat mai bine”, comenteaza un turist.

In aceasta perioada o camera de doua persoane costa in jur de 300-400 lire sterline pe noapte.

Sursa foto : thedorchester.com




7. Hotel Ritz-Carlton, Japonia

7. Hotel Ritz-Carlton, JaponiaUnitatea de cazare de cinci stele este situata in centrul orasului Osaka din Japonia.

Hotelul pune la dispozitia clientilor 292 de camere.

“Interiorul hotelului este foarte luxos. Coridoarele acestuia sunt decorate diferit pe fiecare etaj. Usi de dimensiuni mici dau catre camera cu utilitati sau afara. Am stat acolo doar o singura noapte, insa a fost o experienta deosebita”, spune o persoana care a fost gazduita recent in hotel.

O camera costa in aceasta perioada in jur de 350-400 de dolari.

Sursa foto : hotel-rez.com


6. Antuquelen Hosteria Patagonica, Argentina

6. Antuquelen Hosteria Patagonica, ArgentinaHotelul rustic de patru stele ofera vedere la muntii Patagoniei din toate camerele.

“Este un loc minunat in care te poti relaxa, poti servi mancare bun si ai parte de servicii bune. Ne-am simtit foarte bine. Personalul ne-a facut sa ne simtim ca parte din familie”, afirma un turist.

O camera costa in jur de 150 de dolari pe noapte.

Sursa foto : antuquelen.com

5. Hotel The Grand Del Mar, California

5. Hotel The Grand Del Mar, CaliforniaHotelul de cinci stele este situat in San Diego, California.

Camerele si apartamente sunt spatioase si au balcoane sau terase.

“Am participat recent la o conferinta in acest resort si mi s-a parut exceptional. Servicii de top de la cazare pana la eliberarea camerei. Camerele sunt frumoase, spatioase, exact cum imi doresc. La fel si mancarea si serviciile”, declara un turist.

O camera in aceasta perioada costa in jur de 300-400 euro pe noapte.

Sursa foto : Facebook

4. La Casa del Rector, Spania

4. La Casa del Rector, SpaniaHotelul de cinci stele este situat in orasul Almagro din Spania.

“Daca ajungi in Almagro, acesta este locul potrivit sa te cazezi. Este un hotel spectaculos, cu o zona dedicata artei deosebita, iar serviciile sunt exceptionale”, spune un turist.

Camere si apartamentele costa intre 100 si 300 euro pe noapte in aceasta perioada.



Sursa foto : lacasadelrector.com

3. Hotel Palacio de la Magdalena, Spania

3. Hotel Palacio de la Magdalena, SpaniaHotelul este intr-o cladire in care anterior a fost un palat, datand din secolul 18, gazduind de multe ori nobili spanioli.

“Acesta este un hotel deosebit, cu o zona spa exceptional. Hotelul este intr-o zona buna, insa nu poti ajunge pe jos in prea multe locuri. Restaurantul este foarte bun, deci nu trebuie sa mergi in alta parte sa servesti mana. Privelistea peste estuarul de acolo este minunata”, povesteste un turist.

Pretul pe camera in aceasta perioada depasteste putin 100 euro pe noapte.

Sursa foto : hotelpalaciodelamagdalena.com

2. Hotel Imperial Vienna, Austria

2. Hotel Imperial Vienna, AustriaAcest luxos hotel de 5 stele este situat in inima Vienei.

Inaugurat în 1873 de catre Imparatull Francisc Iosif, hotelul dispune de un restaurant gastronomic si de un centru de spa amenajat pe acoperis.

“Acest fost palat are un interior absolut magnific, iar hotelul este imaculat. Camerele sunt luxoase si de dimensiuni impresionabile”, povesteste un turist.

In aceasta perioada o camera la hotel depaseste 400 euro pe noapte.

Sursa foto: hotelimperialvienna.com

1. Shangri-La Hotel, Japonia

1. Shangri-La Hotel, JaponiaSituat in cartierul Nihonbashi din Tokyo , Shangri-La Hotel este un hotel de afaceri, aflat in apropierea Muzeului de Arta Bridgestone. Acesta este unul dintre cele mai noi hoteluri de lux din oras.

“Patul si in special baia sunt perfecte in acest hotel. Serviciile sunt excelente, ceea ce se incadreaza in linia hotelurilor din Tokyo. Restaurantele si barurile din incinta sunt de asemenea foarte bune”, explica un turist.

O camera in aceasta perioada costa putin peste 500 de euro pe noapte.

Sursa foto: shangri-la.com