Sejur la Predeal

Sejur la PredealPentru un sejur de trei nopti, in aceasta vara, in statiunea montana Predeal, poti plati intre 200 lei si 400 de lei de persoana.

La acest pret te poti bucura de cazare la hotel de trei stele, cu doua mese pe zi asigurate.

Desi nu mai este zapada sa te poti profita de partiile din aceasta zona, in timpul verii, in Predeal poti sa te bucuri de plimbari cu Atv-ul, sa inchiriezi biciclete sau sa faci excursii offroad pe trasee turistice in muntii Bucegi.

Printre obiectivele turistice din zona se numara Canionul Sapte scari, Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei, Manastirea Sfantul Nicolae, Manastirea romano-catolica Timisul de Jos, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Capela romano-catolica Timisul de Jos, Monumentul Eroilor de pe Valea Rasnoavei, Monumentul poetului Mihail Saulescu si Monumentul Eroilor din fata garii Predeal, potrivit Predeal.org.

Preturi conform site-ului de turism Infoturism.ro
Sursa foto: Wikipedia
Sursa cover photo: freedigitalphotos.net

Vacanta la Baile Herculane

Vacanta la Baile HerculaneUn sejur de trei nopti costa in aceasta zona, pe durata verii, putin peste 300 de lei de persoana.

Oferta include pe langa cazarea la pensiune de trei margarete si doua mese.

Poti alege sa iti petreci vacanta la Baile Herculane fie pentru zona de tratament de aici, atat de recunoscuta, si poti face trasee in Muntii Cernei sau in Muntii Mehedinti.

Dintre nenumaratele obiective din aceasta zona poti alege sa vizitezi Avenul lui Adam, Cascada Vanturatoarea, Cheile Feregari, Cheile Peciniscai, Grota cu Aburi, Muzeul Nicolae Cena, Parcul National Valea Cernei, Pestera Topolnitei, Platoul Coronini sau Sfinxul Banatean.

Sursa foto: romanianmonasteries.org





Sejur la 2 Mai

Sejur la 2 MaiSunt multe persoane care prefera sa evite agitatia din statiunile mai populare ale litoralului Marii Negre, asa cum sunt Mamaia sau Costinesti, si pentru acestia statiunea 2 Mai este potrivita.

Un sejur de patru nopti aici, la hotel de 4 stele cu doua mese incluse, costa in jur de 300 de lei.

Daca iti ramane timp liber si nu vrei sa mergi la plaja, poti vizita Moscheea Esmahan Sultan.

Vacanta la Moeciu

Vacanta la MoeciuUn sejur de 4 nopti costa in jur de 350 de lei de persoana, la pensiune de trei margarete.

In pret sunt incluse si doua mese pe zi.

In aceasta zona, te poti bucura de aer curat si poti vizita cele mai importante obiective turistice, printre care Cascada La Chisatoare, Cheile Gradistei, Cheile Moeciului si Rezervatia Bio-geologica La Chisatoare. Nici Castelul Bran nu este departe de Moeciu.

Sursa foto: Wikipedia

Vacanta pe plajele din Mamaia

Vacanta pe plajele din MamaiaPentru patru nopti de cazare in perioada verii poti plati 400 de lei in statiunea Mamaia, una dintre cele mai populare destinatii de la malul Marii Negre.

Pe langa cazarea la hotel de trei stele, pretul include si doua mese pe zi.

Daca nu vrei sa stai toata ziua pe plaja, poti merge la parcul Aqua Magic sau te poti bucura de o plimbare cu gondola din statiune.


Sejur in Ocna Sibiului

Sejur in Ocna SibiuluiTrei nopti de cazare in perioada verii, la hotel de trei stele, costa in jur de 450-550 lei de persoana.

Pretul include demipensiune.

Cea mai mare atractie a statiunii Ocna Sibiului este reprezentata de cele 52 de lacuri cu calitati curative, printre care lacul Avram Iancu cu circa 130 m adancime, si lacul Brancoveanu, cel mai sarat din tara, potrivit TuristInfo.ro.

La Ocna Sibiului se trateaza cu rezultate deosebite bolile aparatului locomotor, reumatismele degenerative cronice, preartrozele si artrozele, spondilozele, precum si diferite afectiuni ginecologice.


Sursa foto: Wikipedia

Sejur in Vatra Dornei

Sejur in Vatra DorneiPretul sejurului de trei nopti se ridica la 600-650 de lei de persoana, cu cazare la hotel de trei stele si doua mese incluse.

Principalele obiective turistice de care se pot bucura turistii veniti in aceasta zona sunt Muzeul Etnografic, Castelul Dracula, Cheia Zugrenilor si
Parcul din Centru.


Sursa foto: Wikipedia


Sejur in Ceahlau

Sejur in CeahlauPentru trei nopti de cazare, la hotel de trei stele, in comuna Ceahlau, din judetul Neamt, poti plati aproximativ 700 de lei.

In acest pret sunt incluse si doua mese, de obicei micul dejun si cina.

Satul Ceahlau - resedinta de comuna, cu o populatie de peste 1.500 locuitori, se desfasora pe malurile paraului Schitu (motiv pentru care s-a numit initial satul Schit) si a numerosilor lui afluenti, cu gospodarii inguste, dispuse perpendicular pe drum, cu terenul agricol inclus, care se intinde pana sub poalele padurii. in partea dinspre amonte s-a dezvoltat Statiunea turistica Durau - situata sub Varful Toaca. Aceasta atrage mii de turisti anual, in hotelurile si pensiunile agroturistice existente, potrivit Primariei Ceahlau.

Sursa foto: primariaceahlau.ro


Sejur la Gura Humorului

Sejur la Gura HumoruluiOfertele pentru trei zile de cazare cu demipensiune, la hotel de trei stele, incep in aceasta zona de la 500-550 lei.

Cei carora la place miscare pot practica aici de la alpinism, rafting si traversare cu tiroliana la offroad.

Intre obiectivele turistice din zona Gurii Humorului se numara Manastirea Voronet ,Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, Rezervatiile geologice "Piatra Soimului" si "Piatra Pinului", zona de agrement si parcul dendrologic Lunca Moldovei.


Sursa foto: Wikipedia

Vacanta la Sfantu Gheorghe

Vacanta la Sfantu GheorgheDelta Dunarii este o destinatie pe care nu o poti rata vara aceasta, iar pentru o vacanta de trei nopti pe bratul Sfantul Gheorghe nu trebuie sa platesti mai mult de 700-800 de lei, cu demipensiune.

Principalele obiective turistice pe care nu merita sa le ratezi daca ajungi in Delta sunt Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, Parcul National Muntii Macinului, Muzeul de Istorie si Arheologie, Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, Muzeul de Etnografie si Arta Populara, Muzeul de Arta si Muzeul Farul Vechi din Sulina, Basilica Niculuitel, Manastirea Cocos, Muzeul Delta Dunarii (Tulcea).