Lisabona

LisabonaSituat pe tarmul nordic al fluviului Tejo, in apropiere a Oceanului Atlantic, orasul a valorificat din plin aceasta pozitie geografica de exceptie, devenind, in perioada marilor descoperiri geografice, unul dintre cele mai mari porturi comerciale ale lumii si capitala unuia dintre cele mai importante imperii coloniale.

Pretul mediu al unei sejur de 3 nopti, cu mic dejun, este de 220 de euro. Pentru o vacanta de 7 nopti, cu mic dejun inclus si zbor cu avionul (fara taxe de aeroport), turistii trebuie sa scoata din buzunar 550 de euro.

Un sejur de 6 nopti la patru stele, cu mic dejun inclus si zbor cu avionul (fara taxe de aeroport) costa circa 580 de euro.

Algarve

AlgarveO destinatie populara printre turistii nemti, irlandezi si olandezi, Algarve este o destinatie apreciata in special pentru plajele foarte bine intretinute, climatul mediteraneean si preturile rezonabile.

In iulie, 7 nopti de cazare, in regim de 3 stele, cu mic dejun costa 225 euro (fara transport cu avionul). In august, acelasi pachet ajunge pana la 360 de euro.

In regim de 4 stele, 7 nopti de cazare in iulie-august, cu mic dejun inclus, costa 600 de euro. Acelasi pachet, cu avion inclus (fara taxe de aeroport) ajunge pana la 850 de euro.


Albufeira

AlbufeiraAceasta statiune este cunoscuta ca fiind un St. Tropez al regiunii Algarve.

Aici gasesc de la hoteluri moderne si luxoase, pana la corturi si case ale localnicilor pline de turisti.

In iulie, un pachet cu 7 nopti de cazare la 3 stele, cu mic dejun, costa circa 320 de euro, in timp ce in august acelasi pachet ajunge la 530 de euro. Tarifele scad semnificativ in octombrie cand 7 nopti de cazare cu mic dejun la 3-4 stele costa 265 euro.

In iulie-august, 7 nopti de cazare la 4 stele cu mic dejun si cina incluse, plus bilet de avion (fara taxe de aeroport) costa 720 euro.

Cascais

CascaisStatiune moderna, situata la cativa kilometri distanta de Lisabona, ofera turistilor toate conditiile pentru un sejur la hoteluri excelente situate pe plaje largi cu nisip deosebit de fin, restaurante si terase la tot pasul, dar si discoteci, baruri si cluburi de noapte.

In iulie, 7 nopti de cazare la 3 stele, cu mic dejun inclus, costa doar 210 euro, in timp ce in august, 5 nopti de cazare cu mic dejun ajung pana la 365 euro.

Un sejur de 7 zile, la 3-4 stele, in iulie-august, cu avion inclus (fara taxe de aeroport) costa circa 850 euro.

Estoril

EstorilSituata in extrema vestica a Europei, Estroil este o combinatie de deal si litoral. Cu o clima excelenta, considerata cea mai buna din Europa, cu un peisaj unic si vestigii culturale valoroase a atras vizitatori de secole. Hotelurile luxoase, posibilitatile variate de practicare a sportului, centre comerciale, casinouri, restaurante si baruri, ofera relaxare si buna dispozitie pentru orice gen de turist.

In august, 5 nopti de cazare la 4 stele, cu mic dejun inclus costa circa 330 euro. In aceeasi perioada, o vacanta de 7 nopti la 4 stele cu mic dejun inclus si zbor cu avionul (fara taxe de aeroport) ajunge pana la 730 de euro.