Hammamet

HammametHammamet este cunoscut in lumea intreaga ca fiind Saint Tropez-ul Tunisiei. Hammamet este un fost oras de pescari, cu o istorie exotica, cladiri vechi, vile si hoteluri luxoase, bai minerale si o bogatie de paduri.

In iulie – august, un sejur de 7 nopti de cazare la 4 stele, cu mic dejun si cina incluse, si transport cu avionul costa, in medie, 500 de euro. Acelasi pachet, la 3 stele, ajunge la 379 de euro. Un sejur luxos, la 5 stele, all inclusvie costa 600 de euro.

Oferte agentii

499 euro, 7 nopti cazare la 4*, demipensiune, transport cu avionul – Mara International Tour

389 euro, 7 nopti cazare la 4*, demipensiune, transport cu avionul – Onext Travel Point

279 euro, 7 nopti cazarela 3*, demipensiune transport cu avionul cu plecare din Cluj-Napoca si Bucuresti – Luxor Travel

Djerba

DjerbaCea mai mare dintre insulele Africii de Nord, localizata in golful Gabes, Djerba este o destinatie populara in special printre turistiii francezi, nemti, italieni si cehi. Principalele atractii sunt plajele foarte frumoase.

Insula este unul din putinele locuri din Tunisia unde se mai vorbeste limba berbera. Djerba este recunoscuta international pentru turismul ecologic pe care il promoveaza.

In august, 6 nopti de cazare la trei stele, cu mic dejun si cina incluse, si transport cu avionul costa circa 300 de euro. Tot in august, o vacanta de 6 nopti la patru stele, in sistem de all inclusive si avion din Budapesta costa 427 de euro.

In septembrie, un sejur 7 nopti la 5 stele, cu mic dejun si cina incluse, plus avion ajunge la 469 euro.

Oferte agentii

228 euro, 7 nopti cazare la 3*, demipensiune, transport cu avionul cu plecare din Budapesta – Eurovacanta

Monastir

MonastirPe langa plajele excelente, o atractie principala a orasului o reprezinta fortareata cladita de o ordine islamica in 797 pentru a apara orasul de triburile nomade si navele de razboi bizantine. Fortareata adaposteste un muzeu de arta islamica. In Monastir, sunt foarte populare sporturile nautice sau golful.

In iulie si august un pachet de 7 nopti la 4 stele, cu mic dejun si cina inclusw, plus transport cu avionul costa intre 220 si 300 de euro. Acelasi sejur, in sistem de all inclusive, ajunge la 500 de euro.

Oferte agentii

279 euro, 7 nopti cazare la 4*, in sistem de demipensiune, transport cu avionul inclus – Simpaturism

329 euro, 7 nopti cazare la 4*, cu demipensiune, transport cu avionul din Cluj – Napoca sau Bucuresti – Onext Travel Point

299 euro, 7 nopti cazare la 3*, demipensiune, transport cu avionul inclus – Luxor Travel

Sousse

SoussePerla Sahelului, Sousse se afla la doua ore departare de capitala Tunis. Mostenirea istorica se regaseste in muzeele si monumentele orasului care au un program flexibil pentru turisti si preturi accesibile.

Statiunea Medina isi asteapta turistii cu magazine pline de bijuterii din argint, paturi din lana pura, cupru sau carpete.

In iulie un sejur de 7 nopti la 3 stele, cu demipensiune si avion incluse costa intre 200 si 300 de euro. Acelasi sejur, la 4 stele se poate gasi cu tarife cuprinse intre 300 si 500 de euro, in timp ce la 5 stele, all inclusive, costa intre 550 si 700 de euro.

Oferte agentii

269 euro, 7 nopti cazare la 3*, demipensiune si transport cu avionul cu plecare din Cluj – Napoca – Z Tour

279 euro, 7 nopti cazare la 2*, demipensiune, transport cu avionul inclus – Istros Travel

359 euro, 7 nopti cazare la 4*, all inclusive, transport cu avionul – Olimpia Turism