Berlin

BerlinBerlin, capitala verde, isi asteapta turisitii cu palate, parcuri inconjurate de paduri si canale, cu renumita Poarta Brandenburg cu coroana Quadriga, peste 170 muzee si galerii de arta, teatre, opere, peste 7000 de puburi si restaurante sau cu renumitul bulevard Ku'damm cu magazine care se intind pe 3 km.

Festivalul International de Film de la Berlin aduna in fiecare an cei mai renumiti actori, veniti pentru a castiga Ursul de Aur.

Anul acesta, un pachet de weekend la Berlin, care include 2 nopti de cazare la 3 stele, cu mic dejun si transport cu avionul inclus costa intre 330 si 450 euro.

O vacanta de 4 nopti la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, fara transport ajunge la 235 – 300 euro.

Cei care vor sa isi construia singuri pachetul de vacanta in Berlin, trebuie sa stie ca o noapte de cazare, la petru stele, cu mic dejun inclus, poate fi gasita la preturi incepand cu 35 euro.

Oferte agentii

330 euro, weekend Berlin care cuprinde 2 nopti de cazare la 2*, mic dejun, transport cu avionul - Emerald Travel

80 euro, 2 nopti de cazare la 2*, cu mic dejun, fara transport - Emerald Travel

234 euro, 4 nopti cazare la 4*, mic dejun, transport la cerere - Dante Travel

Munchen

MunchenMunchenul se afla in centrul regiunii Bavaria - cea mai turistica regiune a Germaniei si este punctul de pornire pe ruta castelelor si palatelor, a lacurilor si peisajelor alpine, a regilor si imparatilor habsburgi.

Orasul este renumit pentru celebrul festival Octoberfest, faimoasa berarie Hofbrauhaus, muzica si stil bavarez si, nu in ultimul rand, pentru muzee, colectii de arta, teatre si orchestre celebre.

Un sejur de 4 nopti la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, fara transport, incepe de la 140 de euro. Un pachet cu 3 nopti de cazare la stele, cu mic dejun si transport cu avionul incluse, ajunge la 315 euro.

O vacanta de 7 nopti de cazare, la 3 stele, cu mic dejun inclus, fara transport costa intre 500 si 600 de euro.

Oferte agentii

122 euro,
2 nopti de cazare la 4*, mic dejun, transport la cerere - Aristocrat Travel

485 euro,
3 nopti cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul - Perfect Tour

Frankfurt

FrankfurtFrankfurt este orasul cu atractii dintre cele mai variate: centrul traficului aerian international, al afacerilor financiare, al cladirilor istorice - Catedrala Imperiala, biserica St. Paul, casa memoriala Goethe, al muzeelor si centrelor culturale - Museumsufer, ansamblul de balet, si al puburilor si restaurantelor renumite pentru spectacolele oferite.

Un city – break care cuprinde 3 nopti de cazare la 4 stele, cu mic dejun si transport cu avionul inclus costa 200 de euro.

Un pachet de 2 zile la 3 stele, cu mic dejun si transport cu avionul inclus incepe de la 150 euro.

Pentru turismul individual, o noapte de cazare la 3 stele incepe de la 38 euro.

Oferte agentii

84 euro, trei nopti cazare la 4*, mic dejun, transport la cerere - Classic Holiday

189 euro, sejur pentru concertul U2, 3 nopti de cazare la 4* ( 9-12 august), mic dejun, transport cu avionul - Perfect Tour

Koln

KolnAnul trecut, circa 4,6 milioane de turisti au vizitat orasul de pe fluviul Rin.

De departe, cea mai mare atractie a orasului o reprezinta Domul din Koln, inalt de 157,38 metri, a doua biserica din Germania ca inaltime, dupa Munsterul din Ulm si a treia din lume, dupa Bazilica Notre-Dame de la Paix.

Alte obiective turistice ale orasului sunt Muzeul Romano-Germanic, Muzeul Ludwing, Muzeul Ciocolatei sau strada Schildergasse, una dintre cele mai cunoscute strazi de shopping din Europa. Croazierele pe fluviul Rin se numara, de asemenea, printre preferintele turistilor straini.

Un sejur de 8 nopti, la un hotel de 4 stele, cu mic dejun si transport cu autocarul costa circa 500 de euro.

Oferte agentii

500 euro, 8 nopti cazare la 4*, mic dejun, transport cu autocar - Olimpia Turism