Paris

ParisO vacanta in Paris ar fi bine sa includa cel putin trei dintre principalele obiective turistice: o vizita la Luvru – unul dintre cele mai impresionante muzee din lume, o urcare in vestitul turn Eiffel si o incursiune pe acoperisul Catedralei Notre Dame, de unde privelistea Parisului este superba. Parisul este unul dintre putinele orase din lume unde nu trebuie sa mergi intr-un loc anume pentru a-ti face cumparaturile, deoarece oportunitati intalnesti la orice pas.

In septembrie, un city break de 3 nopti la 2 stele, cu mic dejun si transport cu avionul inclus costa incepand cu 170 euro, in timp ce acelasi sejur, la 3 stele costa in jur de 250 euro. O vacanta de 4 nopti, la 4 stele cu mic dejun si transport cu avionul costa 420 euro.

Oferte agentii

500 euro, 6 nopti de cazare la 3*, mic dejun, transport cu avionul inclus (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Has Has Travel

205 euro, 3 nopti cazare la 3*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) - Rom Travel

Saint Tropez

Saint TropezNumele statiunii vine de la Sfantul Tropez, decapitat de romani, ale carui ramasite au fost descoperite in acest loc. Cele mai bune plaje se gasesc in sud in Baie de Pampelonne – 5 km de tarm. Turistii pot alege intre plajele sic care ofera spectacole de moda pe plaja, sau plaje retrase si linistite cu cafenele chiar la marginea apei.

Printre locurile care nu trebuie ratate intr-o vacanta in Saint Tropez sunt cartierul vechi, fortareata, portul, colinele din jur de unde se vede golful St. Tropez, micile cafenele din port sau restaurantul hotelului Byblos.

In septembrie, un sejur de 7 nopti la 3 stele costa in jur de 900 euro (transportul nu este inclus). O vacanta de 7 nopti, la 4 stele cu mic dejun si transport cu avionul inclus costa circa 1500 euro (taxele de aeroport nu sunt incluse).

Oferte agentii

812 euro, 7 nopti de cazare la 3* plus, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Rom Travel

1375 euro, 7 nopti cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Paralela 45

Cannes

CannesCannes - orasul starurilor, faimos datorita Festivalului International de Film, constituie o destinatie exceptionala, propunand promenada Croisette, "Le Suquet" - vechiul oras sau insulele Lerin. Pentru multi, Cannes este alcatuit doar dintr-o strada , La Croisette , strada ce merge de-a lungul coastei si este despartita de insule, palmieri si flori.

In septembrie, un sejur de 7 nopti la 3 stele si transport cu avionul inclus costa intre 330 si 500 euro. O vacanta de 7 nopti, la 4 stele cu mic dejun si transport cu avionul inclus costa intre 670 si 750 euro.

Oferte agentii

518 euro, 7 nopti de cazare la 3*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Explore Travel

704 euro, 7 nopti de cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Paralela 45

Nisa

NisaNisa este una dintre cele mai vizitate destinatii de pe Coasta de Azur. Destinatia este populara pentru luna de miere sau pentru iubitori ai soarelui. In Nisa se gasesc o multime de muzee ca Muzeul Matisse, Muzeul Cimiez de Arheologie, Muzeul de Arta Contemporana si Biserica Ruseasca.

In septembrie, o vacanta de 7 nopti si transport cu avionul costa 370 de euro, la un hotel de 2 stele, 460 euro la un hotel de 3 stele sau intre 700 si 1000 euro pentru o unitate de cazare de 4 stele.

Oferte agentii

575 euro, 7 nopti cazare la 3*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Travel Point

660 euro, 7 nopti cazare la 4*, mmic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Paralela 45

Juan le Pins

Juan le PinsJuan le Pins este una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta de Azur, situata intre Nisa si Cannes. Este un oras istoric, plin de evenimente estivale, si un oras care inoveaza an de an la capitolul viata de noapte si distractie. Juan-les-Pins are una dintre cele mai intinse linii de coasta din Franta - de-a lungul celor 25 de kilometri se insira o multime de plaje si cinci porturi dintre care unul este cel mai mare port de yacht-uri din Europa – Port Vauban.

In septembrie, un sejur de 7 nopti la stele cu mic dejun si transport cu avionul inclus costa circa 560 euro. Acealsi pachet, cu cazare la 4 stele ajunge la 900-1000 euro.

Oferte agentii

1018 euro, 7 nopti de cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Aristocrat Travel

650 euro, 5 nopti de cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Klasstour

Monte Carlo

Monte CarloMonte Carlo a devenit o destinatie turistica foarte cautata, fiind un simbol al luxului, frumusetii, elegantei si bogatiei. Aflat pe Riviera Franceza, Principatul Monaco este parte a Frantei, dar este independent. In fiecare an numerosi turisti sunt atrasi de clima placuta si de cazinoul din Monte Carlo. In Monte Carlo exista numeroase restaurante de lux si boutique-uri ale numelor celebre, precum Chanel, Prada sau Armani.

In septembrie o vacanta de 7 nopti, la 3 stele incepe de la 600 euro (transportul nu este inclus), in timp ce un sejur de 4 stele si transport cu avionul costa circa 1250 euro.

Oferte agentii

1247 euro, 7 nopti cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Fortuna Business Travel

1118 euro, 7 nopti cazare la 4*, mic dejun, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Travel Point

Lyon

LyonLyon este situat intre raurile Ron si Saone, in sud-vestul Frantei. Aici se afla unele dintre cele mai bune restaurante si bucatari din lume, fiind a doua zona metropolitana ca marime, dupa Paris. Partea principala a orasului, unde se afla cele mai importante cladiri guvernamentale si muzee, se afla in peninsula Presqu`lle. Pe langa restaurante, bistrouri si cafenele, in Lyon se mai gasesc trei parcuri de mari dimensiuni, 30 de muzee si nenumarate monumente istorice.

Un pachet de weekend la Lyon, care include 2 nopti de cazare la 3 stele, transport cu avionul si taxe de aeroport incluse costa 360 euro.

Oferte agentii

93 euro, 3 nopti cazare la 3*, transportul nu este inclus - Demian Travel

370 euro, 3 nopti cazare la 3*, transport cu avionul (taxele de aeroport nu sunt incluse) - Altibi Travel