Air France 37%

Compania aeriana Air France reduce cu pana la 37% pretul biletelor in luna decembrie pentru destinatiile europene.

Catering, check-in si un bagaj suplimentar sunt incluse in pretul biletelor.

Calatoriile sunt valabile pana la data de 31 martie 2011. Campania include peste 27 de destinatii din Europa si Africa de Nord pentru care preturile la bilete sunt reduse in medie cu 30% fata de cele de lista.

Calatorii vor putea zbura pana la Paris cu preturi incepand de la la 159 euro, Londra de la 159 euro, Dublin de la 169 euro, Lisabona de la 189 euro. Pentru Africa de Nord, destinatiile aflate in promotie sunt Alger, Casablanca si Tunis, cu preturi de la 359 euro, tarifele incluzand taxele de aeroport.

Clientii mai beneficiaza si de posibilitatea de a transporta un bagaj de 23 kg gratuit, servicii de catering la bord si check-in gratuit.

Promovarea campaniei de sarbatori Air France se va derula in mediul online pe un mix format din site-uri de stiri, business, timp liber, inclusiv social media si Facebook.

Air France, fondata in 1933, deserveste 194 de destinatii in 84 de tari.

KLM 30%

KLM aplica in decembrie reduceri de 30% la pretul biletelor de avion pentru destinatiile europene, calatoriile fiind valabile pana la data de 31 martie 2011.

Campania include peste 25 de destinatii europene pentru care preturile la bilete sunt reduse in medie cu
20-30% fata de cele de lista.

In aceasta campanie KLM ofera reduceri pentru orasele din zona de nord a continentului, dar include si cateva destinatii din sudul Europei.

Calatorii vor putea zbura pana la Amsterdam si Londra cu tarife incepand de la 149 euro, Stockholm
de la 159 euro, Nisa sau Barcelona de la 159 euro.

Este pentru prima data cand KLM lanseaza o campanie de promovare in preajma sarbatorilor de iarna.

“In general clientii prefera pentru vacantele de sfarsit de an destinatii aflate la distante medii, pe cele in care atmosfera de Craciun este una autentica, precum si pe cele aflate in vecinatatea zonelor in care se practica sporturile de iarna”, a declarat Alexandru Dobrescu, director general Air France Klm Romania.