Facebook a lansat în colaborare cu Ray-Ban colecția ”Ray-Ban Stories”, ce cuprinde 20 de modele de ochelari smart, cu prețuri ce încep de la 299 de dolari.

Ochelarii de soare vin echipați cu o cameră foto care poate realiza fotografii și videoclipuri pe care le trimit către smartphone-ul la care sunt conectați. Aceștia au integrate și boxe cu ajutorul cărora utilizatorul poate asculta muzică sau realiza apeluri.

Demersul gigantului de tehnologie vine după o serie de încercări ale competitorilor săi precum Google sau Snap, care nu au dat lovitura cu modelele Google Glass și Spectacles.

Așa cum s-a întâmplat și la momentul lansării modelelor menționate anterior, Facebook se confruntă cu mai multe îngrijorări ale opiniei publice în legătură cu protecția datelor și a vieții private.

Facebook încearcă să-i liniștească pe cei care au astfel de îngrijorări precizând că produsul a fost dezvoltat după consultarea unor grupuri speacilizate în protecția datelor și a vieții private, creând și un micro-site dedicat acestui aspect pe care-l găsiți AICI.

Ochelarii pot fi găsiți online sau în anumite locații fizice din Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Irlanda, Italia și Regatul Unit al Marii Britanii, conform BusinessInsider.com.

Sursa foto: Printscreen Ray-Ban.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri