Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, continuă criticile la adresa lui Mark Zucerberg, CEO-ul Facebook, despre care spune că ”obișnuia să vină la Casa Albă să mă pupe în fund”.

Tensiunile dintre Donald Trump și conducătorii Facebook și Twitter au crescut în momentul în care fostului președinte american i s-a mai interzis să posteze pe aceste platforme până în ianuarie 2023.

”Obișnuia să vină la Casa Albă pentru a mă pupa-n fund (...) Venea împreună cu soția sa și luam cina. Apoi ați văzut ce mi-a făcut mie și republicanilor, este o nebunie, dar asta e modul în care funcționează lumea”, precizează Donald Trump într-un interviu acordat Fox News.

''Dăm în judecată Twitter, Facebook, Google. Îi dăm în judecată pe toţi, un proces colectiv. Pe oricine vrea să se alăture îl rog să ni se alăture'', a spus Trump într-un interviu acordat jurnalistului Greg Gutfeld de la postul Fox News .

''Aceşti oameni sunt bolnavi'', a adăugat fostul preşedinte republican, cu referire la cei care conduc reţelele de socializare, în special directorul Facebook, Mark Zuckerberg, pe care l-a atacat cu precădere.

El s-a dezlănţuit şi împotriva Twitter, cealaltă reţea de socializare care i-a suspendat contul după ce simpatizanţi republicani au luat cu asalt Capitoliul în ianuarie. ''Ştiţi că atunci când am intrat pe Twitter cu 12 ani în urmă ea era o operaţiune eşuată. Şi apoi a devenit un succes şi mulţi oameni spun că eu am contribuit mult la aceasta'', a susţinut fostul preşedinte. El crede acum că, lipsite de postările sale, aceste reţele au devenit ''plictisitoare'', conform Agerpres.ro.

În interviul acordat Fox News, lung şi difuzat pe bucăţi mai multe seri la rând, Trump a criticat şi politica succesorului său la Casa Albă, democratul Joe Biden, inclusiv retragerea prost organizată din Afganistan.

El constată că această retragere haotică face ca situaţia de criză de la frontiera sudică a SUA, asaltată de migranţi, să ''arate bine'' prin comparaţie, dar mai remarcă faptul că Afganistanul a deviat oarecum atenţia de la criza migratorie cu care se confruntă SUA.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri