Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Propunerea legislativa privind etichetarea produselor alimentare in functie de continutul aditivilor a trecut de plenul Senatului. Specialistii din piata spun ca daca s-ar eticheta alimentele, aproape toate vor avea bulina rosie sau portocalie, scrie Curierul National.

Romania a reusit sa absoarba pana la sfarsitul anului trecut 1% din fondurile europene disponibile pentru Transporturi, adica 47 mil. euro, in timp ce in Bulgaria rata de atragere a atinsese 7%, adica 114 mil. euro, noteaza Ziarul Financiar.

Dailybusiness scrie despre performanta recenta a echipei de fotbal Otelul Galati, care este aproape de a ajunge campioana a Romaniei la fotbal.

"Eliminarea intermediarilor intre gigantul Gazprom si importatorii autohtoni nu garanteaza ieftinirea importurilor de gaze rusesti. Ca sa ne vanda mai ieftin, Moscova vrea ceva in schimb. Un consilier de la Ambasada Rusiei la Bucuresti a dat exemplu fostul Distrigaz Sud, pe care Gazprom a vrut sa il cumpere in 2004", informeaza Financiarul.

Money.ro incearca sa raspunda la intrebarea "Cum ne-au scumpit americanii mancarea si benzina?", in articolul principal de astazi.

"Cum iti recuperezi taxa de prima inmatriculare. Vezi de ce acte ai nevoie", arata Incont.ro, potrivt caruia juristii spun ca poate fi solicitata restituirea taxei de poluare, considerata de Curtea de Justitie a UE nelegala.

"Potrivit unor rapoarte transmise Comisiei pentru Bursa si Valori Mobiliare din SUA, citate de Reuters, George Soros si-a lichidat, in primele trei luni ale anului, aproape toate plasamentele in aur", scrie manager.ro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri