Isi da Boc demisia?

Senatorii si deputatii din Birourile Permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului au discutat marti despre posibilitatea demisiei premierului Emil Boc, au declarat, pentru Mediafax, surse participante la sedinta.

Potrivit acestora, in timpul reuniunii conducerii celor doua Camere, unii dintre parlamentari au evocat unele informatii despre posibilitatea ca prim-ministrul Emil Boc sa demisioneze in cursul acestei zile.

"Au existat unele informatii, cum ca ar fi deja la Cotroceni (Emil Boc - n.r.), se pare ca aceste informatii au venit de la o reuniune a ambasadorilor. A fost o discutie la nivel de posibilitati, nimeni nu stia nimic, dar auzisera despre asta si cei de la PDL, dar si unii de la PSD. Evident ca s-au facut apoi comentarii despre viabilitatea, oportunitatea acestei optiuni si despre sansele ca aceste zvonuri sa fie adevarate", a declarat, pentru Mediafax, unul dintre parlamentarii prezenti la sedinta Birourilor Permanente reunite.

Premierul Emil Boc s-a aflat la Palatul Cotroceni, unde a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu, dupa intalnirea din Parlament cu deputatii minoritatilor nationale, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Intalnirea a avut loc in conditiile in care se vehiculeaza informatii conform carora va avea loc in maximum o saptamana o remaniere guvernamentala si in conditiile in care este necesara numirea unui nou titular la Ministerul Muncii. De asemenea, exista informatii potrivit carora este posibil ca Emil Boc sa-si depuna mandatul de prim-ministru.

Deputatii minoritatilor nationale au discutat cu premierul Emil Boc despre amendamentele lor la proiectul Statutului minoritatilor nationale si despre unele "disfunctionalitati" ale coalitiei in teritoriu, a declarat liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Pambuccian a mai spus ca nu s-a discutat "absolut nimic" despre o remaniere guvernamentala.

La randul sau, premierul Emil Boc a declarat ca a discutat cu parlamentarii minoritatilor nationale "probleme specifice" si legislative.

Aceasta a fost singura declaratie facuta de catre premierul Emil Boc, dupa ce a stat timp de aproape doua ore la grupul parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri