Potrivit acestora, in timpul reuniunii conducerii celor doua Camere, unii dintre parlamentari au evocat unele informatii despre posibilitatea ca prim-ministrul Emil Boc sa demisioneze in cursul acestei zile.

"Au existat unele informatii, cum ca ar fi deja la Cotroceni (Emil Boc - n.r.), se pare ca aceste informatii au venit de la o reuniune a ambasadorilor. A fost o discutie la nivel de posibilitati, nimeni nu stia nimic, dar auzisera despre asta si cei de la PDL, dar si unii de la PSD. Evident ca s-au facut apoi comentarii despre viabilitatea, oportunitatea acestei optiuni si despre sansele ca aceste zvonuri sa fie adevarate", a declarat, pentru Mediafax, unul dintre parlamentarii prezenti la sedinta Birourilor Permanente reunite.

Premierul Emil Boc s-a aflat la Palatul Cotroceni, unde a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu, dupa intalnirea din Parlament cu deputatii minoritatilor nationale, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

Intalnirea a avut loc in conditiile in care se vehiculeaza informatii conform carora va avea loc in maximum o saptamana o remaniere guvernamentala si in conditiile in care este necesara numirea unui nou titular la Ministerul Muncii. De asemenea, exista informatii potrivit carora este posibil ca Emil Boc sa-si depuna mandatul de prim-ministru.

Citeste si:

Deputatii minoritatilor nationale au discutat cu premierul Emil Boc despre amendamentele lor la proiectul Statutului minoritatilor nationale si despre unele "disfunctionalitati" ale coalitiei in teritoriu, a declarat liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Pambuccian a mai spus ca nu s-a discutat "absolut nimic" despre o remaniere guvernamentala.

La randul sau, premierul Emil Boc a declarat ca a discutat cu parlamentarii minoritatilor nationale "probleme specifice" si legislative.

Aceasta a fost singura declaratie facuta de catre premierul Emil Boc, dupa ce a stat timp de aproape doua ore la grupul parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.