INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?

Presedintele Traian Basescu l-a atacat recent pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizand ca "este usor sa dai din gura la televizor, dar daca tot face pe profesorul de ce nu intra si in arena". Atacul sau a fost sustinut de premierul Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu a lansat un atac indirect asupra guvernatorul Mugur Isarescu, declarand ca "BNR este un continuu profesor", dar niciunul dintre oficialii institutiei nu si-ar asuma raspunderea de ministru al Finantelor sau de prim-ministru. Seful statului apreciaza ca "una e sa dai lectii si alta e sa vii in arena".

"Este tare greu sa fii pe terenul de joc si mult mai usor sa comentezi din tribuna, de la microfon", a spus si premierul Emil Boc, sustinand atacul presedintelui Traian Basescu.
In replica, Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a subliniat ca Mugur Isarescu a fost si prim-ministru.

Mugur Isarescu a fost premier din decembrie 1999 pana in decembrie 2000, cand a candidat la Presedintie, insa in primul tur de scrutin a obtinut doar 9,5% din voturi.

Va propunem sa ne raspundeti la Intrebarea Zilei de pe Wall-Street.ro: A fost Mugur Isarescu, actualul guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, un premier bun in anul 2000? Care au fost punctele sale forte si cele slabe? Ar trebui sa fie din nou premier?

Noi, jurnalistii de la Wall-Street, adresam in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Opinia cititorilor este importanta pentru noi si vrem sa intelegem mai profund parerile utilizatorilor. Scriem pentru cititori si vrem sa va cunoastem mai bine.

Asa s-a nascut conceptul INTREBAREA PENTRU CITITORII WALL-STREET. RO.

Dezbatere propusa si moderata de Ana Sabiescu, redactor Macroeconomie, Finante - Banci in cadrul wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri