Rezistenta podului Basarab este testata astazi, programul economic al Opozitiei nu cuprinde si listari la Bursa de Bucuresti, iar grupul elen OTE nu are in plan noi achizitii la Romtelecom. Acestea sunt principalele subiecte prezentate astazi de presa de business.
Rezistenţa podului Basarab este testata astazi cu 13 tramvaie si 26 de camioane, care totalizeaza o incarcatura de aproximativ 1.500 de tone, informeaza PMB. Primarul general Sorin Oprescu va participa la primele teste cu incarcare maxima ale podului hobanat din cadrul Pasajului superior denivelat Basarab, potrivit Capital.

Uniunea Social Liberala (USL), principala forta politica din opo­zitie, si-a prezentat vineri programul economic, care nu contine nicio referire la privatizarea prin bursa a companiilor de stat, scrie Ziarul Financiar. Pe de alta parte, guvernul PDL promite de mai bine de un an vanzarea pe bursa a unor pachete de actiuni din portofoliul statului.

Valoarea medie a spagii si evaziunii fiscale in Portul Constanta a fost, in 2010, de 2,5 miliarde de euro in conditiile in care traficul a scazut de aproape trei ori fata de 2007. Calculele realizate de Evenimentul Zilei arata ca spaga din vami ne-a saracit cu 50 de miliarde de euro.

Grupul elen OTE nu considera oportun sa faca o achizitie in cadrul Romtelecom in acest moment, decizie venita ca urmare dupa evaluarea situatiei financiare din Grecia, a Romtelecom si a OTE, precum si impunerea Deutsche Telekom (actionar majoritar OTE) de a acumula cash, potrivit unor surse citate de HotNews.ro. Statul roman detine acum circa 46% din actiunile Romtelecom.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri