Revista presei de business: Cele mai importante subiecte ale zilei

Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

"Analistii consultati de <<Fin.ro>> si-au exprimat rezervele referi­toa­re la propunerea de intro­du­cere in Constitutie a unei limite pentru defi­citul bugetar, de 3%. Ei aver­tizeaza ca o astfel de limitare ar putea afecta puternic cresterea econo­mica, dat fiind faptul ca pentru atingerea tintei vor fi nece­s­are majorarea impo­zi­telor si redu­ce­rea cheltuielilor", scrie Financiarul.

Money.ro noteaza ca proprietarii de locuinte interesati de vanzarea lor sunt dispusi sa lase din pret, "daca sunt stransi cu usa", spre deosebire de perioada anterioara crizei.

"A venit vara si o data cu ea s-au inmultit si ofertele de locuri de munca in strainatate. Cei care vor sa se angajeze pe contracte de cateva luni in tari din Europa, dar si de pe alte continente, au la dispozitie 22.000 de oferte de joburi, din care aproape 40% sunt sezoniere", anunta incont.ro.

"Ministrul comunicatiilor Valerian Vreme (PD-L) l-a instalat pe Ionut Gogu, 31 de ani, partener de afaceri cu Mioara Vreme - sotia demnitarului, intr-o firma care face afaceri cu statul, in Consiliul de Administratie al Postei Romane, unde ocupa functia de administrator, potrivit unui document publicat de firma in Monitorul Oficial", informeaza Ziarul Financiar.

Un studiu realizat de Universitatea din Toronta (SUA) a aratat ca mai multe strazi nu inseamna un trafic mai fluid, deoarece se creeaza o cerere si mai mare pentru masini, potrivit manager.ro.

Dailybusiness
scrie despre ce impact va avea modificarea Constitutiei in randul romanilor cu bani: "modificarea Constitutiei ii va obliga pe romani sa dovedeasca modul in care si-au dobandit averile, fie ca e vorba de case, masini sau orice alt bun de natura patrimoniala. Pana acum, statul era cel obligat sa probeze ca averile sunt ilicite".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri