Reprezentativa Romaniei a fost invinsa, miercuri dimineata, la Sao Paulo, cu scorul de 1-0, de selectionata Braziliei, intr-un meci amical disputat la Sao Paulo, in care atacantul Ronaldo s-a retras din nationala braziliana.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Fred, in minutul 23, potrivit 9AM.ro.

• Brazilia: Victor - Maicon, Lucio (Luizao '71), David Luis, Andre Santos - Elias, Sandro (Lucas '60), Fred (Ronaldo '30, Nilmar '45) - Robinho (Lucas da Silva '66), Neymar (Thiago Neves '77), Fabio. Antrenor: Mano Menezes.

• Romania: Tatarusanu (Pantilimon '67) - Rapa, Papp, Gardos, Latovlevici - Torje, Bourceanu (Giurgiu '66), Muresan (Alexa '80), Sanmartean (Alexe '53) - Surdu (Tanase '45), Marica (Zicu '73). Antrenor: Stefan Iovan

Ronaldo: Va multumesc ca m-ati acceptat asa cum am fost

Ronaldo a jucat ultimul sau meci in tricoul Braziliei si a iesit de pe teren aclamat de intreg publicul prezent pe stadionul Pacaembu din Sao Paulo, potrivit onlinesport.ro.

El a imbracat pentru ultima oara tricoul cu numarul 9, in amicalul castigat de gazde cu 1-0 contra Romaniei. Tricolorii, fara performante notabila la nivel de echipa nationala pe plan mondial, vor ramane in istoria fotbalului prin retragerea unuia dintre cei mai mari jucatori ai tuturor timpurilor. Omul plin de gol a pus definitiv ghetele in cui.

Ronaldo a jucat 15 minute, ultimele din prima repriza. "Fenomenul", in varsta de 34 de ani, retras anul trecut din fotbal, cel mai mare golgheter din istoria Cupei Mondiale, a dat un tur de stadion imbracat in tricoul Braziliei, insotit de cei doi copii ai sai si zeci de fotoreporteri.

"Va multumesc mult pentru tot ce ati facut alaturi de mine in cariera, pentru ca m-ati acceptat asa cum am fost, pentru ca ati plans atunci cand am plans si eu, iar atunci cand am ras ati ras si voi. Nu pot decat sa multumesc din adancul inimii intregului popor brazilian pentru toata tragostea pe care mi-a oferit-o. Pe curand, dar de data aceasta ne vom revedea in afara terenului de fotbal", a spus Ronaldo emotionat in centrul arenei Pacamebu.

Ecranul imens amplasat pe stadion a afisat inaintea meciului imagini din cariera jucatorului care a inscris de 67 de ori pentru Brazilia in cei 17 ani de cariera, dintre care 15 la Cupa Mondiala - record absolut.

Sursa foto: Onlinesport.ro



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri