Un autocar romanesc a fost implicat intr-un accident grav, marti dimineata, in Ungaria, soldat cu 5 morti si 23 de raniti, dupa ce acesta a intrat pe contrasens.

Accidentul din Ungaria s-ar fi produs dupa ce autocarul romanesc, cu 40 de persoane la bord, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un TIR inmatriculat in Slovenia, a declarat marti seful politiei locale Janos Tiborcz, citat de 9AM.

Doi soferi si doi pasageri ai autocarului romanesc, precum si soferul TIR-ului sloven au murit pe loc, a declarat Tiborcz. Viata unuia dintre pasagerii autocarului este in pericol, alti patru prezinta rani grave, in timp ce 19 au fost raniti usor. Toti au fost transportati la spitalul din Nagykanizsa.

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri