Presedintele Romaniei a lansat un atac dur la adresa Regelui Mihai, fost conducator al tarii, acuzandu-l ca este responsabil pentru Holocaustul din Romania, numindu-l in acelasi timp "sluga la rusi".

Declaratiile sunt dezbatute deja in presa internationala. Casa Regala nu a comentat inca declaratiile presedintelui Traian Basescu, istoricii cred ca acestea reprezinta un fals istoric si o lipsa de eleganta, iar pe site-urile de stiri opiniile cititorilor sunt impartite.

Va propunem sa ne raspundeti la Intrebarea Zilei de pe Wall-Street.ro: Ar trebui ca presedintele Traian Basescu sa isi ceara scuze pentru aceste declaratii?

Credeti ca o va face? Va asteptati sa isi probeze acuzatiile in cadrul urmatorului interviu? Considerati ca aceste declaratii vor avea ca efect reintrarea monarhiei in dezbaterile romanilor? De ce credeti ca il ataca Traian Basescu pe regele Mihai?

1. Credeti ca Traian Basescu a gresit cu declaratiile despre Regele Mihai?

2. Credeti ca declaratiile de miercuri seara au fost:

3. Credeti ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa isi ceara scuze pentru atacul la adresa Regelui Mihai?


Noi, jurnalistii de la Wall-Street, adresam in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Opinia cititorilor este importanta pentru noi si vrem sa intelegem mai profund parerile utilizatorilor. Scriem pentru cititori si vrem sa va cunoastem mai bine.

Asa s-a nascut conceptul INTREBAREA PENTRU CITITORII WALL-STREET. RO.

Dezbatere propusa si moderata de Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
ANAF: ANSPDCP a acordat amenda pentru date neactualizate