Detectivul Columbo a murit

Peter Falk, interpretul celebrului detectiv Columbo din serialul TV omonim, a murit, joi, la varsta de 83 de ani, scrie 9AM.ro.

"Peter Falk, actorul in varsta de 83 de ani, nominalizat la premiile Oscar si starul serialului de televiziune «Columbo», a murit in resedinta lui din Beverly Hills, in seara de joi, 23 iunie 2011", se afirma intr-un comunicat dat publicitatii de avocatul familiei actorului american.

Un purtator de cuvant al familiei Falk a declarat pentru site-ul TMZ.com ca actorul a murit "linistit". Cauzele decesului nu au fost precizate, insa actorul suferea de mai multi ani de dementa si maladia Alzheimer.

In 2009, un judecator a ordonat plasarea lui Peter Falk sub curatela, dupa o veritabila "batalie" judiciara intre fiica sa Catherine si sotia lui din ultimii 34 de ani, Shera. In timpul audierilor, un expert medical a declarat ca actorul nu isi mai amintea faptul ca a jucat in serialul "Columbo". In opinia acestui expert, Peter Falk a suferit "un declin rapid" al facultatilor sale mintale in ultimul an.

Citeste pe 9AM.ro mai multe despre acest subiect.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri