Financiarul scrie ca bancile franceze si germane sunt gata sa contribuie la o solutie pentru Grecia, in vreme ce instutitiile financiare din Marea Britanie nu vor sa acorde ajutor Greciei.

Curierul National se intreaba ce s-a intamplat cu reorganizarea administrativa a tarii, dupa ce liderii coalitiei de guvernare au anuntat, ieri, ca s-a luat hotararea ca programul de reorganizare administrativ-teritoriala sa fie amanat pana la toamna.

"2010 s-a dovedit a fi un an fructuos pentru europarlamentarii romani. Averile acestora au crescut, in ultimul an, cu numeroase masini, case, bijuterii, noi conturi bancare. Ba chiar unii dintre eurodeputati au contractat si noi credite", informeaza incont.ro.

Citeste si:

"Peste 30 de companii din topul celor mai mari 50 de jucatori din economia locala au raportat afaceri in crestere in 2010 fata de 2009, in conditiile in care in anul precedent doar zece firme reusisera sa termine anul cu vanzari mai mari", noteaza Ziarul Financiar.

Money.ro dezvaluie povestea unui tanar antreprenor, care la 23 de ani castiga 3.000 de euro pe luna.

"Statisticile Eurostat arata ca, in Romania, in 2009, alimentele, bauturile alcoolice si non-alcoolice au reprezentat 34,1% din cheltuielile unei gospodarii", noteaza manager.ro.