In cazul celor doua femei gasite moarte in casa, in cartierul Primaverii, nu exista urme de efractie la usa sau la ferestre, nici urme de ravasire a apartamentului, anchetatorii luand in calcul trei ipoteze in legatura cu circumstantele decesului, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Cele doua victime sunt Elena Parvulescu (de 77 de ani) si Cristina Verona (de 44 de ani), mama si fiica.

Conform gandul.info, Cristina Verona a lucrat in presa. Ea a fost, pentru o scurta perioada, redactor sef la revista pentru femei Elle Romania si tot pentru o scurta perioada a lucrat si la agentia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relatii Publice. In perioada 2005 - 2007, Verona a fost redactor sef al publicatiei Reader's Digest.Ulterior, ea a fost seful publicatiei Sale & Pepe, editia din Romania, editata de Monden Media Group.

CV-ul Cristinei Verona este unul impresionant, potrivit evz.ro. Absolventa a Liceului "Zoia Kosmodemianskaia", promotia '85, si a Facultatii de Limbi si Literaturi straine din Bucuresti, vorbitoare fluenta de engleza, franceza, sarba, italiana si slovena, Cristina Verona avea o experineta vasta in relatii publice si jurnalism.

In apartament nu exista urme de efractie nici la usa, nici la ferestre, usa fiind incuiata pe interior cu cheile in butuc. Totodata, nu exista urme de ravasire a locuintei.

Sursa foto: EVZ, via Facebook


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Castigatorii Epica Awards 2019, competitia jurizata de jurnalisti