Turneul formatiei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010. Jon Bon Jovi si trupa sa se vor prezenta pe 10 iulie in fata publicului roman in Piata Constitutiei din Bucuresti.


Pe 10 iulie publicul va avea acces in Piata Constitutiei incepand cu orele 16:00. Accesul se va realiza prin doua porti pozitionate pe Bd. Libertatii in extremitatile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie.

Persoanele care au bilete la Peluze in Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti. Celor cu bilete in tribunele VIP A1, respectib B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Posesorii de bilete in tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomanda accesul prin portile dinspre Calea 13 Septembrie.

Prognoza meteo este favorabila, pentru 10 iulia anuntandu-se vreme frumoasa, cer senin si temperaturi de aproximativ 36 grade Celsius.

Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de inregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (doar daca au asupra lor reteta medicala care confirma necesitatea consumului).

Achizitionarea de produse in incinta locatiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate de Piraeus Bank.

Atentie: jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.


Turneul utilizeaza 4 scene identice care calatoresc in cascada pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de cateva zile, intrucat productia unui singur show dureaza aproape o saptamana (lucrarile in Piata Constitutiei au inceput imediat dupa incheierea Rock The City). Pentru a transporta intregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turenul “The Circle” are 54 de metri latime si 25 de metri adancime.
Deasupra ei va sta un ecran cu o latime de aproximativ 40 de metri. Puterea instalatiei de sunet depaseste 15.000 wati iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizeaza generatoare care consuma peste 1800 litri de motorina.

Echipa de productie a turneului compusa din aproximativ 200 de persoane contine cetateni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi si americani.

Un numar de 10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de productie iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu o flotila de autoturisme de lux Mitsubishi.

Sursa foto: www.bonjovi.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri