Tabara sustine ca Ministerul Agriculturii este pe primul loc in ceea ce priveste absortia fondurilor europene. "Cred ca sunt pe primul loc privind absorbtia fondurilor, dar asta nu inseamna ca sunt multumit", a spus el.

"Remanierea nu este treaba mea, premierul si presedintele sunt cei care judeca fiecare moment al guvernarii si decid. Niciodata nu mi-am pus problema sa stau cu emotii ca ma schimba maine sau nu ma schimba", a adaugat ministrul Agriculturii.

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, ca absorbtia fondurilor europene este un criteriu pentru remanierea guvernamentala, dar ca o remaniere nu se dezbate public, ci se anunta la momentul potrivit.

Citeste si:

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, marti, intr-un interviu pentru Hotnews, ca, "din ce s-a anuntat", remanierea va avea loc "foarte curand - poate sa insemne o luna, doua, trei luni, la toamna".

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca se discuta in partid despre remaniere, dar aceasta "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

Seful statului declara, recent, la o sedinta de Guvern, ca ministrii trebuie sa-si faca bilantul pana pe 30 iunie pe tema absorbtiei fondurilor europene, iar cei cu rezultate slabe trebuie "sa se gandeasca daca mai raman".