Garda Financiara in China Town: Amenzi de 55.000 lei si cinci firme suspendate

Garda Financiara a aplicat amenzi in valoare de 55.000 lei in complexul comercial China Town in urma unei actiuni de control inopinate, a suspendat activitatea a doua societati, iar cinci standuri au fost sigilate pentru continuarea verificarilor potrivit Mediafax.

Din totalul amenzilor aplicate a fost incasata suma de 40.000 lei.

Complexul comercial a fost inaugurat marti la Afumati, in apropiere de Bucuresti, in urma unei investitii de 27 milioane euro apartinand companiei China Town Romania, controlata de investitori chinezi.

"Verificam toate contractele incheiate, care dintre actele de comert se desfasoara in regim en-detail si care en-gros. O sa fie un prilej bun sa ne documentam si asupra activitatsii desfasurate in acest complex", declara Constantin Teodor, comisar sef adjunct la Garda Financiara Bucuresti, in momentul controlului.

Complexul include si 200 de depozite permanente si 200 depozite provizorii.

Directorul executiv al China Town si presedinte al Camerei de Comert Bilaterale China-Romania, Alexandru Ioan, a declarat ca 95% dintre unitatile comerciale sunt vandute, iar restul sunt destinate inchirierii.

Complexul deschis marti reprezinta prima etapa a unui proiect de investitii de peste 100 milioane euro, care se va desfasura pe o suprafata de 40 hectare si va include 3.275 de spatii comerciale si 1.380 depozite logistice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Guvernul va reveni la garanția pe sticle
Setari Cookie-uri