Garda Financiara a aplicat amenzi in valoare de 55.000 lei in complexul comercial China Town in urma unei actiuni de control inopinate, a suspendat activitatea a doua societati, iar cinci standuri au fost sigilate pentru continuarea verificarilor potrivit Mediafax.
Din totalul amenzilor aplicate a fost incasata suma de 40.000 lei.

Complexul comercial a fost inaugurat marti la Afumati, in apropiere de Bucuresti, in urma unei investitii de 27 milioane euro apartinand companiei China Town Romania, controlata de investitori chinezi.

"Verificam toate contractele incheiate, care dintre actele de comert se desfasoara in regim en-detail si care en-gros. O sa fie un prilej bun sa ne documentam si asupra activitatsii desfasurate in acest complex", declara Constantin Teodor, comisar sef adjunct la Garda Financiara Bucuresti, in momentul controlului.

Complexul include si 200 de depozite permanente si 200 depozite provizorii.

Directorul executiv al China Town si presedinte al Camerei de Comert Bilaterale China-Romania, Alexandru Ioan, a declarat ca 95% dintre unitatile comerciale sunt vandute, iar restul sunt destinate inchirierii.

Complexul deschis marti reprezinta prima etapa a unui proiect de investitii de peste 100 milioane euro, care se va desfasura pe o suprafata de 40 hectare si va include 3.275 de spatii comerciale si 1.380 depozite logistice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri